...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Friday, May 18, 2012

10 Mei 2012 – Alya Adina genap 6 tahun


Cepatnya masa berlalu, anak perempuan aku dah masuk 6 tahun.  Tahun depan dah masuk tahun 1. Tak sabar-sabar rasanya nak tengok dia masuk sekolah rendah. Budak yang tak berhenti-henti bercakap, dia berhenti bercakap bila dah tidur jer. Itu hari celebrate birthday dia in advance…buat di kampung aku…so kena cari kek di area2 sana la…Kek ni aku tempah dengan Sue, itu pun cari info dari internet , bawah ni entry dari Sue dan untuk link klik di sini.