...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Wednesday, February 06, 2013

Patut Ke Tukar Blog Title??



Aku sebenarnya duk berfikir-fikir...nak tukar ke Blog Title?? H a p r a q ?? Macam dah bosan jer...sejak aku berblog pada tahun 2006...tak pernah aku tukar blog title ni... Hapraq ni ialah haprak iaitu mempunyai makna "tak berguna". Dulu aku saja-saja je guna word ni sebab jarang orang pakai...tapi dah rasa macam tak relevan la plak dengan blog aku...dan dari dulu lagi tak relevan ngan blog aku...hehehe...sebab main hentam kromo jer,,,,tapi sayang la plak ... hehehe... kawan2 dah tau... mmm fikir la noe...


5 comments:

  1. kalau nak tukar pun ok juga.. sebab nama hapraq tu mcm ganazzz sgt bunyi nya.. itu pandangan saya je :)

    ReplyDelete
  2. thanks zaza..noe pun fikir mcm tu...ganaz..tuannya x ganaz pun.. :)

    ReplyDelete
  3. hihihi noe jgn ganaz2 nnt Zaza takut nak singgah blog ni :p

    ReplyDelete
  4. ikut sukalah. done follow sini ye

    ReplyDelete
  5. kesuma..dh selamat tukar...thanks kesuma coz follow saya..

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena