...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Wednesday, February 27, 2013

Roti Telur Di Tengah

First time aku buat roti telur di tengah ni...kakak aku yang kasi idea ni...

Tadi si Abang nak roti...tu yang aku test... tak tengok pun dalam internet...main hentam jer...

HAAAA...kat bawah tu la hasilnya ... rentung...biar lama sangat...tapi garing...

tadi surf la pasal roti ni....hahahahahahaha...cantik2 rupanya...aku punya je yg hangus...

tak per..nanti cuba lagi...hehehe

Roti Telur

Roti Telur


20 comments:

  1. Tak hangus sangat oklah tu.. masih boleh dimakan. Sedap kalau makan dgn sos. Kakak pun suka..

    ReplyDelete
  2. salam kenal...
    singgah balas follow....

    p/s best juga roti telur tengah nie ye..he hee....

    ReplyDelete
  3. kakzakie....rupa x cantik..anak cakap sedap..dia pun makan ngan sos..

    ReplyDelete
  4. hi yan...thanks sbb singgah.. sedap gak yan roti tu...hehe

    ReplyDelete
  5. usaha tangga kejayaan. cuba lagi ye hehehe

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan...
    masa Kak Yana kecik-kecik dulu...
    ustaz cakap roti yang hangus tu la yang sedap....
    makan je la.....

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan...
    masa Kak Yana kecik-kecik dulu...
    ustaz cakap roti yang hangus tu la yang sedap....
    makan je la.....

    ReplyDelete
  8. hai dayana...salam kenal..

    mmg sedap yg rentung tu...hehe

    ReplyDelete
  9. rentung pun nampak sedap tu.. heheh

    ReplyDelete
  10. Nora..sib baik x rasa pahit.. :)

    ReplyDelete
  11. X pernah buat roti camni. Buat mcm mana ek. Pecah telur atas roti je pastu bkar ke?

    ReplyDelete
  12. Lala...mula2 roti tu dibuat lubang kt tengah2 tu..muat2 tuk taruk telur la..x kisah la nk guna cawan ke buat lubang tu..asalkan berlubang..

    taruk majerin kat roti tu atau majerin tu taruk kat kuali...masak atas kuali..pastu masukkan telur tu kat tengah2..kat telur tu..taruk la lada sulah ke..x nak taruk apa2 pun boleh...

    yg balance roti berlubang tu boleh la taruk balik kat atas telur tu..pastu balik2 kan..kasi telur tu masak...itu jer...nanti lala leh cuba...

    ReplyDelete
  13. ooo ..tak pernah try pun..nanti nak cuba bagi Rizqin makan....cantik pulak telur ditengah..

    ReplyDelete
  14. Tq noe bg resepi cane nk buat roti teloe ni. Akk suka yg teloe separuh masak tu tp x pandai nak buat.. Noe tahu x nak buat cane tu.

    ReplyDelete
  15. erranis...mesti rizqin suka nanti...

    Lala...bila dah masuk telur tu...masa tu dah leh nampak telur tu dh separuh masak ke tak..lg senang tengok..api kena pelan la... ish noe bagi nasihat..mcm terror masak...hehehe

    ReplyDelete
  16. roti telur satu hee..tpi selalu buat dekat rumah jarang oder kedai heee..

    sis ada fb ker?

    ReplyDelete
  17. suri...order tuk diri sendiri la.. :)

    ada..tp x link kt blog ni.. email noe -> alyadina@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Bestnya roti telur. Lama xmkn... salam kenal noe. Tq singgah belog nina. Nina singgah + follow ♥♥♥

    ReplyDelete
  19. salam kenal nina...thx sbb singgah n follow noe...

    klu lama x makan..kena makan tu nina..

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena