...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Tuesday, March 19, 2013

Demam dan Sakit Tekak

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Dah beberapa hari tak masuk blogger, 3 n3 yang lepas tu pun auto published. Sejak sabtu lepas dah start demam dan sakit tekak, suara pun dah mengalahkan ramli sarip. Sabtu malam terus tumbang...pukul 8 lebih aku dah baring atas katil...Aya siap bawakkan air kosong untuk aku...selimutkan aku...sudahnya dia tidur sebelah aku...aku tidur sampai la pagi...ari ahad suara langsung tak ada...nak cakap kena jerit...diaorg gelak jer dengar suara...ari isnin ok sikit...hari ni..balik teruk...tak leh cakap...meeting tadi pun...kawan yang cakap on behalf...adehhh...antibiotik semua dah nak habis...tapi sama jer....air kosong dah berbotol2..asyik ulang alik ke tandas jer...

Pada kawan-kawan semua, terima kasih semua atas doa dan atas kunjungan di blog ni...nanti noe kunjungi blog u all balik k...

14 comments:

  1. Kiahhhh... jgn lupa mkn obat tau..
    pray for your speedy recovery ok.. :)

    ReplyDelete
  2. semoga cpt baik.

    knor pun mcm nak dmm aje ni..

    ReplyDelete
  3. Get well soon dear
    Kesian dia....musim demam skrg ni noe...minum air bnyk2 tau...tak pa berulang ke bilik air tu...buang panas badan elok la kann

    ReplyDelete
  4. kesian noe...semoga cepat baik...mkn vitamin C...walaupun takde research yg betul membuktikan kaitan vitamin C dgn imuniti bdn tapi PC rase bile amik vitamin C rase cepat baik sakit tekak...insyaAllah:)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum ... semoga cepat sembuh ... inshaa Allah

    ReplyDelete
  6. syafakillah... moga cepat sembuh dan dipermudahkan segala urusan...

    ReplyDelete
  7. deno pun baru baik dari tak sihat... btw, semoga cepat sembuh ya... :)

    ReplyDelete
  8. ada kawan cina bg petua,makan nagka(yg masak)..yg fresh...yg bergetah tu...

    ReplyDelete
  9. moga cepat sembuh.. nanti boleh taip blog lagi.. kongsikan certa² menarik.. selamat berehat...

    ReplyDelete
  10. Zaza -> hari2 duk telan ubat ni..shishi pun dh bau ubat..hehehe..thx bedah

    Knor -> tima kasih knor..knor pun moga cepat sembuh k

    Saniah -> Tima kasih akak..aah ramai sangat yg x sihat..kawan2 kt blog ni pun ramai x sihat..musim agaknya

    PC -> tima kasih PC..vitamin C mmg noe makan hari2..boleh makan lebih ke? klu overdose kena cirit birit je kan.. :)

    seharum kasturi -> waalaikumussalam..terima kasih ada doa..

    Nora -> Tima kasih byk2 nora

    Deno -> oo sib baik dah sembuh..tima kasih deno

    Kamsiah -> ooo ye ke? x pernah dengar lak petua ni...in sha Allah klu jumpa nangka leh noe cuba..

    Masya -> thanks masya..

    love u all...



    ReplyDelete
  11. Moga cepat sembuh ya..
    rajin2 makan ubat dan ikut aturan..:)

    ReplyDelete
  12. x baik lagi ker moga cepat sembuh yer

    ReplyDelete
  13. Musim la..

    Baby saya malam je nakk panas...siang ok je

    ReplyDelete
  14. bykkan rehat n makan ubat insyaalah lega nti..semoga cepat sembuh

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena