...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Saturday, March 02, 2013

Gelagat Kucing

Ini adalah contest dari blog Cahaya Cinta...Sapa2 nak join..leh la g kat sini 




Ini la kisah kucing yang bernama Bobo, Bobo menemui satu benda ajaib yang membolehkan dia melihat dengan jelas. Apakah benda ajaib ini?


15 comments:

  1. belum pernah lihat kucing pakai spec

    ReplyDelete
  2. noe pun x pernah lg...kecuali gbr tu...ehehe

    ReplyDelete
  3. First time tgk, comel kucing tu. :) salam nOe, dah follow dah. :) thanks dtg lawat ye.

    ReplyDelete
  4. banyak kisah tentang kucing... ;)
    Kucing kat rumah saya baru meninggal last year... dan tak ada pengganti

    Terima kasih atas kunjungan

    ReplyDelete
  5. heheheehe
    pandai bobo..cuba kasi dia pakai trs tgk..mesti comel.hehehe

    ReplyDelete
  6. hamboi..kucin yg advance...hehehe

    ReplyDelete
  7. hehehe lucu evenKA mmh takut sikit ngan kcuing2 ni

    ReplyDelete
  8. myfreeminded - tima kasih sbb singgah dan follow blog noe..

    cikguNae - byk kuncing menumpang kat rumah ni..laaa..mmesti sedih kan..

    Cik Aini - hehehe...mesti comel sangat2..

    Ena - zaman dah berubah la katakan

    KA - kawan noe pun ada yg takut sangat2 ngan kucing...ada skali kt tempat makan...kucing dtg..kawan noe terus naik atas meja makan...ahahaha

    ReplyDelete
  9. comel..pandai bobo bergaya dengan cermin mata.rabun ke bobo?haha..

    ReplyDelete
  10. comel je si bobo tu...yan suka sangat ngan kucing....

    ReplyDelete
  11. macam-macam gelagat kucing2 ni semuanya boleh menghilangkan stress... comel sungguh

    ReplyDelete
  12. Puan Kutu - dah rabun Bobo tu.. :)

    Yan - memang comel :)..leh jadi geng suka kucing..

    anajingga - betul tu..bila main dengan kucing-kucing mmg boleh hilang stress...

    ReplyDelete
  13. comel je kucing ni

    ReplyDelete
  14. hahaha...kelakar la cat ni!

    PiNkYCaT follow sini jgk! #154

    ReplyDelete
  15. pandai kucing ni test mata dia ye..ehehe

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena