...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Friday, April 19, 2013

Burger King

Ini lah menu lunch aku hari ni...dah beberapa hari asyik Original Penang Kayu Nasi Kandar jer..tak habis2 nasi kandar...hari ni pindah sebelahnya pulak..Burger King...dua tempat ni je la yang senang...jalan kaki je pergi...kalau tak..kena drive keluar la...lagi la malas...kadang-kadang tu pagi-pagi dah beli siap2 untuk lunch...


Burger King

Layan sorang-sorang jer...biasanya aku lunch pukul 2 lebih...sebabnya malas nak bersesak2 dengan orang ramai.....hari2 makan sorang-sorang jer..kadang-kadang je join kawan..

17 comments:

  1. At least noe rajin lagi nak keluar pejabat. Kakak ni memang malas nak turun dan keluar so hari-hari bawa bekal..

    Tengok burger Noe terliur kakak dibuatnya..

    ReplyDelete
  2. ala...kesianya makan sorang2 kenapa tak ajak yan he heee....

    ReplyDelete
  3. Baru tadi ada org dtg promote burger king kt sekolah. Satu fail rm25. Dalam tu ada byk pakaj burger guna kupon. Beli berger 1 percuma 1. Tengok pic ni. Rasa nyesal plak xbeli td. Wakakaka

    ReplyDelete
  4. mkn sorang2 pun best..ramai2 menghabiskan borice je..hehe

    ReplyDelete
  5. kalau saya pun tak kisah.... layan jer makan sorang-sorang pun...

    ReplyDelete
  6. sedapnya... yum yum... terliur...

    ReplyDelete
  7. sedapnyeeee.lapa lak pagi2 ni heee

    ReplyDelete
  8. yg penting ..
    gendang gendut tali kecapi ..
    kenyang perut senang hati ..

    ReplyDelete
  9. kat terengganu ni takde burger king...kalau ade mesti pegi sokmo doh ni;p

    ReplyDelete
  10. wah dah lama tak mkn bergerking.. tp tadi baru je mkn beger RM2 ... hehe

    ReplyDelete
  11. Blog sy ni opzzpinky yg buatkn. Sy x pandai nk buatvsendiri pun.

    Cik lala kalah dlm pertandingan tu. x pe. Nanti msk pertandingan lain pulak.

    ReplyDelete
  12. Kakzakie -> noe x bawak bekal...klu bawak...mmg sah la x turun2...kejong kt atas je...

    Yan -> yan nak ke mai cyberjaya?? :)

    NinaAz -> hehehe..noe mmg suka burger king, x per..pasni g burger king..ambik yg hottest deal pun dh ok :)

    Knor -> hehehe...bess gak kdg2..kdg2 boring gak :)

    MystoryPic -> dh selalu sgt mkn sorang2...so layan je la

    Nora -> mmg sedap :)

    アヌム -> hehe..jom pekena

    aby -> itu dh semestinya..lega bila dh kenyang..

    PC -> ala siannya..

    deno -> berger RM2 pun sedap gak..

    Ibu Lala -> ooo..x kisah la sape buat...janji cantik..oo ye ke... tak per...nanti cuba lagi...jgn putus asa...

    ReplyDelete
  13. seyes dah lama x makan kat sini tau...

    ReplyDelete
  14. makan sorang2 jer...lain kali ajak bunda sama..hehe

    ReplyDelete
  15. aduh..dah lama x mkn burger king ni...terliur pulak :)

    ReplyDelete
  16. Masya -> apa lagi...terjah ler..

    KA -> jom la..sekali sekala..

    Bunda -> yea..klu bunda sudi nk teman ok sesangat

    Liza -> jgn sampai air liur terkeluar...hehehe..

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena