...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Friday, April 12, 2013

Cantiknya Bunga

Salam di hari Jumaat. Pagi tadi drive nak ke office...tepi jalan nak masuk ke tol Sungai Balak tu...punya la cantik sederetan pokok yang sedang berbunga...warna kuning...cantiknya...terus aku tersenyum....rasa dalam hati ada taman plak...automatik rasa bess je tengok bunga tu...tengok bunga kat gambar bawah ni...cantik kan...

Flower
Bunga ini ambik dari facebook kakak..

18 comments:

  1. memang cantik sangat....nie...sejenis pokok bunga berbawang kak rumah yan ada bunganya warna merah....

    ReplyDelete
  2. Hah. Sg balak. Nina kalau p pjaya dulu suka lalu situ. Heee

    ReplyDelete
  3. Chantekkkkk nya... macam bunga2an kat obesi gitew Cik bedah.. hehehhehehe

    ReplyDelete
  4. Yg nampak bunga kuning tapi yg tepek dekat N3 bunga birulah pulak. Cantik betul:) Kakak suka bunga..

    ReplyDelete
  5. berdasarkan bacaan komen diatas maksudnya bunga yang cantik ni tumbuh di Malaysia ke.

    ReplyDelete
  6. tengok bunga pun boleh mendamaikan hati... boleh senyum maknanya hilang la sekejap segala tekanan

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum ... bunga yg dijaga dgn rapi ...

    ReplyDelete
  8. ingatkan bunga yang dalam gambo tu noe tgk mase dlm perjalanan tadi tu...hehe...
    Bunga menag cantik2 belaka kan...PC suka bunga2 ni tapi bab tanam bunga tu kurang skit...hehe:)

    ReplyDelete
  9. bunga dan wanita tak dpt dipisahkan..sbb tu org selalu buat perbandingan kecantikan kita dengan bunga..tgok bunga pun satu terapi..:)

    ReplyDelete
  10. Memang cantik lah.. colour dia lawa..:)

    ReplyDelete
  11. cantik sungguh bunga2 ni..kat sini bunga plstik adalah bunga tu punyalah mahal sekuntum rm18..klau yg betul entah le..

    ReplyDelete
  12. Yan -> mesti cantik kan..
    NinaAz -> hehehe..jem sikit la kan kt Sg Ramal tu..
    KA -> aah cantik
    Zaza -> mmg kt obersi pun...hehehe
    Kakzakie -> hehehehe....asalkan bunga..
    MFM -> yg gambar tu tak la..gbr tu kt obersi
    Mystorypic -> tul tu..ilang stress sekejap
    Seharum kasturi -> waalaikumussalam ..klu berjaga mmg cantik
    PC -> hehehe..jalan tu jalan kona2..susah la pak nk snap gambo tgh drive..
    Puan Kutu -> betul tu..rock camne pun..pompuan tgk bunga mesti suka.. :)
    Atie -> aah cantik
    Knor -> nor jarang beli bunga plastik..so x tau la harganya...bunga plastik pun mahal erk...

    ReplyDelete
  13. mmg cantik kalau bunga segar bugar camni.. tennag je mata tengok :-)

    ReplyDelete
  14. Cantiknya bunga :)) salam kenal..jmput follow kmbali :))

    ReplyDelete
  15. Intan -> aah rasa bes je tengok
    アヌム & MV -> mmg cantik.. :)
    QA -> salam kenal...nanti noe jenguk k..

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena