...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Tuesday, April 30, 2013

Ikea Malaysia Dan Animation Movies

Hari sabtu lepas, aku pergi ke IKEA (tapi tak ambil gambar pun).....ikutkan rasa hati memang la malas sebab aku malas nak berjalan kawasan macam tu...tapi sebab dah Bob bawak ke situ...ikut je la...berjam dalam tu....biasala kan kalau g kat situ...banyak benar benda nak ditelek...rembat la few items...adusss punya la lenguh kaki aku...rasa tak larat nak jalan dah...itu la yang aku malas berjalan di shopping mall...sah2 la letih kaki aku...bila usia dah meningkat camni la...cepat je dah letih...kalau masa muda-muda dulu...subuh keluar sampai malam baru balik rumah...turun naik bas..LRT..komuter...relax jer...sekarang..mau pitam ooo sampai umah...


Bedroom
Gambar dari website Ikea

Bedroom
Gambar dari website Ikea

Pusing-pusing dalam tu...masa nak ke parking...jumpa la plak...pixar/disney animation movies ni.....sibuk la plak si abang nak bergambar...si adik...masa dulu bila ambil gambar bukan main posing mengalahkan model...bila dah besar ni malu-malu la plak...



Orang Utan

Esoknya plak...pergi membeli basikal baru abang...asyik bertangguh je nak beli...basikal baru adik dah lama beli...suka la hati abang...dapat basikal baru...tapi aku x ambik pun gambar basikal tu...apa2 pun sabtu ahad lepas memang hari yang memenatkan...

Animation

Animation

Car


War Animation

Animation

Animation

Animasi

Animation

9 comments:

  1. wah best boleh jumpa dgn karekter kartun tu.. deno paling suka the minions tu!

    ReplyDelete
  2. seronok abg n adik posing dengan patung animation movies ni semua..

    ReplyDelete
  3. Salam noe,
    Bwk budak2 ke toy musium yg kt penang tu, mau depa tu rambang mata. World largest toy musium tu.

    ReplyDelete
  4. seronoknya jalan2..
    IKEA ni kt Sabah mcm takde lagi..klu ada, teringin juga nak shopping ke sana..hehe:)

    ReplyDelete
  5. lor rugi lah noe.. org gi Ikea nak beronok-ronok hehehe
    nway budak2 kan dah besar2 itu dah malu nak berposing.. sama lah anak dara cik kiah tu.. :p

    ReplyDelete
  6. kalaulah...ikea ni ade kat ganu kan...shoppiing sakanlah kucing samo ni;p

    ReplyDelete
  7. Lama tak gi Ikea noe....suka gi sini cuci mata hehe....anak okhe yg 10 thn tu takut ngan org pakai dating gitu haha

    ReplyDelete
  8. Deno -> peminat kartun upanya Deno ni... anak2 la yg suka sangat

    Puan Kutu -> aah..teruja terutama si abang tu

    KA -> menarik tuk kanak2 la..

    Aby -> Salam aby .. tak pernah g lagi aby...in sha Allah..nanti sampai la ke sana..

    Atie -> letih la Atie...nak seret kaki pun rasa tak larat...klu ada..sah la atie shopping sakan

    Zaza -> besau beno tempat tu...sakit kaki...bes mmg la bes...rasa nk angkut semua barang dlm tu...tu la..dah besau malu la plak...dulu posing x ingat..

    PC -> mau penuh barang ikea je dlm umah kucing samo tu..

    Hainom OKje -> mmg bess nk cuci mata..tapi besau tempat nyer...oo ye ke? rugi la x dpt nk bergambar..

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena