...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Thursday, April 25, 2013

Iklan BN dalam Red FM

Aku ni pendengar setia radio RED FM..tapi dengar masa pergi dan balik kerja je la...balik semalam first time dengar iklan BN dalam radio tu...iklan tu bercakap pasal Penang...at the end...UNDI LAH BN ... aku gelak sorang-sorang dalam kereta tu...

Pagi ni masa pergi office...dengar lagi iklan BN...kali ni pasal DAP .."who says DAP is good?"..lebih kurang camtu la...lagi sekali aku gelak sorang-sorang...hebat penangan election kali ni...

Apa-apa pun...jangan terlampau taksub...masing-masing ada pendirian masing-masing...so respect each other...ini kang..pasal politik sampai nak bergaduh semua....siap ada bom plak...takkan nak jadi macam negara-negara luar kut...

So korang semua dah tetapkan parti yang akan dipilih??? Gambar calon kat bawah ni aku terima dari kawan aku... mmmm



20 comments:

  1. macam2 calon ada...pendekar mustar kelakarnya..

    ReplyDelete
  2. erm! ada2 je iklan.. last2 ayat hujung undilah parti yg sama..haha
    undi tetap rahsia.. betul tu jgn terlalu taksub:)

    ReplyDelete
  3. nak undi lah pendekar mustar..

    ReplyDelete
  4. Kita tetapkan pilihan kita jgn goyah walau ada apa kempen sekalipun..

    ReplyDelete
  5. Qhaifa Nur -> hehe..Sarip Dol pun ada..

    Atie -> ya betul...undi tetap rahsia..

    Tihara -> hehehe..jgn main2..pendekar tu..

    Kakzakie -> yee..jgn goyah...tapi rasanya masing2 dah tau calon mana nk pilih..

    ReplyDelete
  6. tak termkn pun dgn kempen nan lain..tetap nan satu..

    ReplyDelete
  7. Nk pilih yg blh kekal kan gp gp d sepang.
    Huhu

    ReplyDelete
  8. haha... tetiba teringat cerita p ramlee

    ReplyDelete
  9. Knor -> itu dah tersemat dlm jiwa...setia pada parti :)

    Aby -> hehehe penting gp tu..tapi noe rasa tau la yg mana satu .. huhuhu

    deno -> hehehe..itu belum masuk sarip dol..

    ReplyDelete
  10. Shhhh...biar lah rahsia....hihii

    ReplyDelete
  11. mengundi tuh hak masing masing kan

    ReplyDelete
  12. Saniah -> hehehe..rahsia selamanya

    Atie -> Salam Jumaat

    Mimi -> tul tu mimi...setiap org mempunyai hak..sape yg diundi tu pun hak sendiri..

    ReplyDelete
  13. Meh nak nyanyi lagu undi untuk cik Kiah ku sorang ni..
    'marilah mari.. pergi mengundi' hahahhaa
    miss u cik kiah.. sorry eh baru kesempatan BW hehehe

    ReplyDelete
  14. politik.. malas sgt nak dengar.. kahkah..

    ReplyDelete
  15. Zaza -> cik kiah sambung ni "tunaikan kewajipan..pada negara.." hehehe..miss u 2 cik bedah..its ok dear...i know u busy hanimun..

    Yana -> hehehe...noe pun jenis malas nk dgr..kdg2 tiba2 terdengar..hehehe

    ReplyDelete
  16. pilihan di tangan kita kan !

    ReplyDelete
  17. undi jangan tak mengundi..satu undi sangat2 berharga. :-)
    jom visit my blog http://vitaminsite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Ok. Vite for pebdekar mustar. Haha
    Ahad ni adalah keputusannya. Nantikannnn

    ReplyDelete
  19. KA -> tul tu..janji g ngundi..

    Ada -> tima kasih Ada singgah sini...betul tu..satu undi boleh merubah segalanya..

    NinaAz -> yer..tunggguuuu...

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena