...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Thursday, April 18, 2013

Total Quartz 9000

Pen Drive Total Quartz

Agak-agaknya benda alah apa la kat atas tu yer...dah terang lagi bersuluh...ini Bob dapat masa g service kete...

Gambar kat atas tu noe cuba nak buat original size ... seperti yang di suggest oleh  Kak Kamsiah ..tapi x leh sbb besar...terlebih dari garisan la plak...gambar tu asal pun dah blur.. so mmg la x cantik...hehehe...


16 comments:

  1. dpt free ke, sambar ajelah

    ReplyDelete
  2. Kakak hari itu abang tukar minyak engine dapat pengasah pisau/parang noe. Kalau dapat macam noe ini best juga.

    ReplyDelete
  3. baguslah kalau selalu dapat free gift macam ni...comelnya

    ReplyDelete
  4. hadiah dr join contest masa d sepang haritu ke....
    Ape pun seronok dgn keputusan chinese gp, ahad yg br ni.
    Ferrari/alonso, standing on the highert podium.
    Go ferrari go....

    ReplyDelete
  5. wah! free gift ker? best nya..:)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, paling best dapat free gift kan :)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum ... unik lak free gift nih ... comel

    ReplyDelete
  8. keychain ke, tak pun Fm... hehe..

    ReplyDelete
  9. Zaza -> mmg comel :)
    Kakzakie ->pengasah pun ok gak..janji dapat something
    Qhaifa Nur -> bukan selalu pun..
    Knor -> alhamdulillah
    aby -> tak la aby..ni masa esben g service kete..hehe...walaupun hamilton dapat no. 3..still naik podium gak..hehehe...tapi bes sbb ada few accidents...ada accident baru bess..hehehe
    atie -> aah dapat free .. salam jumaat..
    Tihara -> mmg plg bess..alhamdulillah
    seharum kasturi -> aah comel
    MFM -> usb pendrive tu..

    ReplyDelete
  10. free gift... saya suka... saya suka... hahah

    ReplyDelete
  11. macam keychain...betul ke...ihiks;p

    ReplyDelete
  12. Nora -> noe pun suka :)

    PC -> bukan..pendrive tu...16Gb jer..

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena