...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Wednesday, May 01, 2013

Happy Dating Anniversary

Happy 19th Dating Anniversary Honey...

1st Mei 1994 merupakan hari pertama kita keluar dating...seperti tahun-tahun yang lepas...kita akan mengingati dan memperkatakan detik-detik perkenalan dan hari pertama kita keluar bersama. Bila ingat-ingat semula..kelakar rasanya...1st date..honey pakai baju kemeja lengan panjang...hahahaha... (tak panas ke??) .. plak tu bawak ke Tugu Negara...hahaha..nak tunjuk apa kat Tugu Negara..nak tunjuk teguhnya cinta seteguh Tugu Negara tu ke?? hehehe...

Setelah berkawan selama 6 tahun 7 bulan, kita akhirnya disatu kan sebagai suami isteri...terima kasih kerana amat sabar melayan kerenah awek aka kawan aka isteri ni yang ntah apa-apa ni...

Valentine
honey lebih sexy bila botak :)
Psssttt -> Ada ke orang yang sudah kahwin celebrate hari dating??

22 comments:

  1. happy anniversary of 1st date,kak :))) smoga tersu brbahgia :))

    ReplyDelete
  2. sweetnya dah lama kawen pun masih celebrate hari dating.sy dh lupa bila 1st dating sy..tp ada la catat dlm buku tak igt pun sbb tak pnah smbut..

    lamanya kawan..sy setaun lebih kawan dah kawen..:)

    ReplyDelete
  3. happy anniversary for 1st date kak:)) smoag sntiasa bhagia :)))

    ReplyDelete
  4. 1st mei jugak merupakan hari yang cukup bermakna utk hubby nina. Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  5. amboi celebrate juga lagi ye... moga terus kekal bahagia selamanyer yer

    ReplyDelete
  6. Salam noe
    Wktu tu pakaian sume saiz M kan, seluar pun size 28.
    Sekarang setelah 19 brlalu semuanya dh kembang.
    Hehehe
    Yg pnting maintain kan kasih syng mcm 19 dulu tu

    ReplyDelete
  7. happy anniversary...so sweet..

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum ... happy anniversary ... pasti ada yg meraikan first date . cuma kita jer x tau ... sbb tu kenangan yg sgt manis ...

    ReplyDelete
  9. So sweet..
    Happy dating Anniversary..:)

    ReplyDelete
  10. wah... happy anniversary ya... :)

    p/s: jika ada kelapangan, jemput sertai segmen LUPUS AWARENESS deno ya..:) http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

    ReplyDelete
  11. mcm my hubby jugak..dah boatk hehe...tp tetap ensem dimata saya

    ReplyDelete
  12. wah romatiknya..kakak..itu tanda cinta mekar di hati

    ReplyDelete
  13. botak seksi ye...happy anniversary

    ReplyDelete
  14. Setahu cik kiah kalau buncit itu baru sexy..
    nway Happy anniversary my cik bedahh ku cayanggggg :)

    ReplyDelete
  15. "Happy Anniversary First Date" my BFF...wah tak tahu pun..so romantik..gambo tu...nampak classic...

    ReplyDelete
  16. wah2!romantik btl puan noe kite ni ye!tu duk dating mane tu sempena ulangtahun ni....hehe

    ReplyDelete
  17. happy aniversary =)

    ReplyDelete
  18. Happy anniversary. Sy pun baru plan nak celebrate annibesari yg ke 10 pada 31 mei ni. Sblm
    Ni x pernah sambut pun.

    ReplyDelete
  19. wow...tak pernah lagi sambut hari dating.....dahsyat tu! Hehe...
    Okje tak ingat dah 1st date....

    ReplyDelete
  20. QA's -> Tima kasih

    Puan Kutu -> ingat sbb 1st Mei, senang nak ingat..mmg lama..tu pun dh kena paksa...hehehe

    NinaAz -> oo ye ke?? hari apa tu??

    KA -> aah celebrate lg...hehehe..tima kasih

    Aby -> Salam aby ... memang bebeno la aby...size bawah 30 dua2 nya...skang jgn dikira dah..in sha Allah...akan cuba dimaintain kan.. :)

    Bunda -> tima kasih

    seharum kasturi -> waalaikumussalam..betul tu...manis..tu yg susah nk lupa..

    Atie -> Thanks atie

    deno -> Thanks Deno..in sha Allah...nanti noe join...

    Kamsiah -> Kak Kam...mcm mana pun rupa suami kita...masih tetap ensem pd mata kita :)

    MV -> sentiasa mekar MV..walaupun dh tua bangka :)

    Knor -> mmg sexy..:) thanks

    Zaza -> buncit n botak tu tanda sexy :)...tima kacih bucuk..

    MamaRizqin -> Tima kasih...gambar faveret tu...

    PC -> Gambar tu gambar lama..dating kat Ganu..

    アヌム -> Thanks

    Ibu Lala -> Ulangtahun perkahwinan ke atau dating? sekali sekala kena sambut..baru bess

    Hainom OKje -> mmg dasyat..cuma masa valentine x sambut la..sbb ada hari valentine sendiri...




    ReplyDelete
  21. Alololo sweetnya...happy anniversary for both of u... :D

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena