...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Friday, June 21, 2013

Birthday Party Khalish

Birthday party ni dah lama...1st June itu hari...baru berkesempatan nak share dalam ni...ini sebenarnya birthday party cucu sedara...dah jadi opah chu ler teman ni...sekarang ni...khalish masih belum boleh panggil opah chu...hehehe...jadi kurangla seram nyer...hehehe..dah cakap ngan anak buah...kena ajar anak tu panggil "opah" chu tu...sopan santun sikit...nak panggil kena la dekat2...jangan jerit2 satu alam...satu alam tahu dah jadi opah...hehehe...


hari jadi

Ini birthday Khalish yang pertama...dah setahun cucu opah chu ni...tak nak kat orang...orang ambil menangis...lempang kang...hehehe...kakak aku dari perak, johor n mak aku turun ke Kajang...nak sambut birthday khalish...main menu semua masak sendiri...aku ditugaskan masak spagheti..hentam je la noe...


Hari Jadi
sibuk bukak hadiah..
Umur setahun dah sambut hari jadi...aku dulu...tak pernah sambut pun...dah tua2 baru la nak sambut...apa-apa pun layan je gambar-gambar ni..


Menu Birthday
Menu

Apam

Gift untuk tetamu
Gambar-gambar bawah ni...cilok dari instagram mama Khalish...jangan marah rrrr mama khalish...


sambutan hari jadi

Birthday party


Baby Khalish

Kek Hari Jadi


HAPPY BIRTHDAY KHALISH...MOGA MENJADI ANAK YANG SOLEH...JANGAN KASI MAMA TU MEROYAN SATU ALAM...HEHEHE

28 comments:

  1. Hehehe Noe .. sama lah kita dah ada cucu..pun dari anak kakak akak juga Noe... panggil akak Uwan Cik.... perghhh glamour U dah jadi nenek ni :P

    ReplyDelete
  2. hehehe...sah glemer nyer...tapi gerun pun ada.. :)

    ReplyDelete
  3. aku pun dah ada cucu sedara...tapi sampai sekarang aku tak tahu nak letak nama panggilan aku ni apa...seram ngan panggilan "atok"..

    ReplyDelete
    Replies
    1. atok lagi seram...hahahaha

      Delete
  4. MERIAHNYE. TAK PERNAH BUAT GANTUNG GANTUNG BELON CAMNI. BESTNYE KHALISH. HPY BDAY..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah...rajin mama n papa khalish tu nk gantung2 semua tu..

      Delete
    2. comell nya Khalish ni...meriah majlis dia..
      happy birthday Khalish..:)

      Delete
    3. tima kasih auntie atie..

      Delete
  5. wah... opah vogue gitu... heheh

    Barakallahufiq khalish... Semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki... Dan moga jadi anak yang soleh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. x berapa nak vogue sgt la opah chu khalish ni... :)

      Delete
  6. Selamat Ulangtahun Kelahiran KHALISH. Semoga menjadi anak yang cemerlang dan membanggakan,

    Untung bebudak sekarang, baru setahun dua, sambutan besday sentiasa hebat dan menyeronokkan. Bagi bebudak gembira.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih auntie azie..

      aah azie...untung sgt diaorg..

      Delete
  7. hehe..kita pun dah lama ada title susu sedara...dah lama dipanggil 'toksu' hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo..noe baru bermula ni...tu yg gerun sikit...hehehe

      Delete
  8. Happy birthday anakanda Khalish.
    Usia baru 1 tahun dah mula tahu menikmati kegembiraan tau noe. Memang eloklah buat majlis sambil kumpul saudara-mara. Meriah kakak tengok apa lagi dgn tema merah gitu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah...dapat jugak jumpa sedara mara...mcm kenduri je ...

      Delete
  9. comelnya khalish..kek pun beso..selamat hari jadi. semoga jadi cucu soleh kepada opah chu.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih auntie..

      Delete
  10. Yelah Noe...kecik kecik dah sambut bezday ....kita sampai sudah tak sambut , beli kek kat giant je haha....
    Tapikan Noe...okje dah lama jadi opah chu pun.....hehe anak sedara ramai dah beranak huhu...redho ajelah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sib baik ada gak kek kan...klu yg x ada kek langsung..lg kesian..hehehe...nasib badan..

      oo ye ke?? mula2 x rasa gerun ke kena panggil opah chu?? :)

      Delete
  11. gempaqnya party. hehehee... apam dot2 ladybird tu menarik!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. menarik dn sedap nina..

      Delete
  12. meriahnya....comel si Khalish....bam2 geram...je tenguk dia nie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg geram yan...sbb dia suka senyum..

      Delete
  13. hehehe sonoknyer kecik2 sambut birthday yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah KA...kita dh tua ni pun x ada sambut.. :)

      Delete
  14. meriah party berday dia.. hehe

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena