...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Monday, August 26, 2013

Hadiah Birthday

Gambar bawah ni..adalah hadiah yang aku terima dari seseorang sempena besday aku bulan lepas...Seseorang tu aku kenal masa masih belajar di form 6...dia ni lak 5 tahun muda dari aku..jiran sebelah umah sebenarnya..dia duduk umah neneknya...kira ada feeling2 gitu...hohohoh....cite lama2 la katakan...gila-gila remaja....

kiriman hadiah ni melalui anak buah aku...coklat tu separuh dah kena ngap...punya la banyak coklat...tau la aku dah mcm kena pam...nak suruh pam pam kan lagi...aku suka ngan warna pink tu...apa2 pun terima kasih banyak atas ingatan...walaupun agak takut utk menerimanya...apa2 pun aku dh bgtau Bob...dia x kisah...sib baik dapat Bob yang jenis open minded...kalau org lain..mau kena pancung...hehehe


Birthday Present


14 comments:

  1. untung nye...dapat hadiah...bob pulak sporting...apa lg bedal jelah ekk...

    ReplyDelete
  2. Seronokkan bila dpt hadiah ni...
    Ada coklat tuu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...hadiah yg x dijangka mmg seronok

      Delete
  3. wah bestnyer rezeki tu !

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki KA..jgn ditolak :)

      Delete
  4. REZEKI.. HEHE..

    ANYWAY LAWA DOMPET TUH..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...

      peminat pink mesti suka..

      Delete
  5. Tahniah..Bestnya banyak hadiah..coklat lagi..semuanya my favorite tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..coklat pun faveret noe jugak..sama la kita raudzah..

      Delete
  6. Lawanya dompet tu. Warna pun cantik.

    Best la ada org igt bday kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...aah noe pun warna dompet tu..

      rezeki ana.. :)

      Delete
  7. Replies
    1. hehehe...sekali sekala untung kan..

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena