...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Monday, September 16, 2013

Alamanda Power Bowl, Putrajaya

Ni cerita bulan lepas..Aku pergi ke Alamanda Power Bowl...tujuannya nak praktis main bowling...sebabnya company aku ada competition tuk bowling...kawan aku ni ajak sebabnya tak ada bowler pompuan...diaorg nak 3 lelaki dan 3 perempuan...so aku join jer la...nak tolong kawan...walaupun dah lama sangat x main..



Dulu main bowling ni aktif masa bujang jer...siap masuk league semua...n ada bola sendiri....skang ni bola tu pun dah tak larat nak angkat...berat beno rasanya...dah berbelas tahun tak aktif...main pun kalau ada member ajak ...main pun dah straight jer...so tujuan aku ke alamanda tu sebab nk praktis..lane sini sama dengan lane di One Utama. 


Aku datang kat sini dengan Bob....hari bekerja...aku datang masa lunch...Bob dia nak repair jam...sementara dia g repair....aku main la bowling sorang sorang...main 3 games ...kosong giler ... aku sorang je main...hehehe...layan je la..tengok la point aku kat bawah ni...mmmm....janji lepas 100 ok la..



8 comments:

  1. klu selalu hayun bola tu,
    pasti naik nanti otot2 lengan tu nanti ..
    he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa bujang dulu memang naik otot aby...kembang sebelah kanan jer...hehehe..x balance..

      Delete
  2. Sempat lg tu... Klu bowling ni mmg kene rajin berlatih ... Syun lama x main

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..kn rajin..duit pun lebat je keluar... :)

      Delete
  3. Ha..ha..kita memang fail bowling ni..melayang-layang bola tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..masuk longkang je ke raudzah?

      Delete
  4. Replies
    1. mesti KA suka main bowling gak ni..

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena