...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Thursday, September 19, 2013

Kesan Minum Satu Gelas Air Kosong

Salam semua..

Info ni aku dapat dari FB....tak pasti info ni betul atau tak...tapi dah banyak kali kita dengar tentang kebaikan minum air kosong ni...tak salah kalau kita praktik kan...




18 comments:

  1. Tak susah nak amalkan demi kebaikan kan... segelas aje pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kakzakie...tp kdg2 terlupa gak..

      Delete
  2. Hakikatnya air kosong memang terbaik untuk diamalkan jika nak dibandingkan dgn air bergula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu fiza..tp ikut sedap mmg la air bergula kan..

      Delete
  3. satu family suka minum air suam..

    kita ni asyik masak air je..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus tu Knor...mesti family Knor selalu sihat kan..

      Delete
  4. alhamdulilah terima kasih infonya

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 aku penghibur..

      Delete
  5. Good info... tq sharing dear :D

    ReplyDelete
  6. kita tak suka minum sebelum tido.. sebab rasa cam sesak nafas sebab peyot penuh kat dlm tangki.. kiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo camtu la plak...noe plak klu minum..mesti asyik nk bngun buang air..

      Delete
  7. klu minum bergelas2 lagi bykla kebaikannya kan?tak rugi sy suka minum air kosong

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu byk sgt..ke bilik air je la jawabnya puan kutu...tp mmg elok pun minum byk2

      Delete
  8. Rasanya memang betul noe coz plain water ni memang banyak benefits dia..Dulu kita tak suka plain water coz too plain tapi sekarang memang dah paksa diri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita raudzah...x suka plain water...tp skang paksa gak minum...

      Delete
  9. Yang hak no satu tu...saya pasti...=)))
    bangun tidoq bagus minum ayaq...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus tu AA..kena tambah lagi no 2-4 tu..

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena