...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Monday, September 23, 2013

Klinik Gigi - Ruang Menunggu

Salam semua...

Ini lah ruang menunggu di sebuah klinik gigi...tapi bukan kat Malaysia la...agak-agak korang la..bersemangat n teruja tak korang masa menunggu tu... hehehe..

mmg kreatif kan...tp sape2 yg nak duduk tu kena ikut kesesuaian *untut masing2 la yer... :)

Ruang Menunggu klinik gigi



18 comments:

  1. haha en suami sy mesti berdiri klu pegi klinik ni..nasib takde kt malaysia..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha gerun nk duduk..

      Delete
  2. hurmmm creative.. kalau kt msia buat mcm ni mau rasanya ada yg gigil sbb takut.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la cik bedah...mcm serem pun ada...hehehe

      Delete
  3. Hihi... kakak gelihati pulak tengok kerusi gigi tu Noe...:)
    Kilat bukan main tapi kalu kena duduk yg bentuk geraham tu macam mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. geraham tu tajam kan..anggap je mcm terapi..hehehe

      Delete
  4. Hehee... kreatifnya.. colour pun pink2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut warna lelangit kita kut..

      Delete
  5. la ingat tadi nak pergi cek gigi..cantik juga ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la Knor..aah cantik gak..

      Delete
  6. Macam menyeramkan je Nor duk dalam mulut orang hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha..mesti OKje duk bayangkan suasan dalm mulut...hehehe

      Delete
  7. kreatif tapi agak menakutkan Noe..he..he. kalau kita sure tak duduk punya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...sanggup berdiri tu..

      Delete
  8. wah! memang kreatif!!! suka kalau suasana mcm ni^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain dpd yg lain kan deno..

      Delete
  9. Hahahah sy pun tak terfikir buleh create kerusi camtu... agak2nya kalu budak2 gi.. musti nak duduk je kat kerusi tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tu la..tak terfikirkan...creative sungguh...budak2 mmg suka sgt la..

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena