...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Tuesday, September 24, 2013

Segmen 1st Mama


Sape2 yang nak join tu...klik je kat gambar tu...
&
Syarat-syarat penyertaan adalah seperti di bawah:-

A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda. 
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)
G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.


12 comments:

  1. Salam nOe akak cuba joint ye segmen tu :)
    http://cahayahidupku2569.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama-noesuhaimi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam yati...eh yati...segmen ni bukan anjuran noe...klu yati nk join g sini http://mamamamy.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

      Delete
  2. selamat bersegmen ye...

    ReplyDelete
  3. Belum berkesempatan nak join lagi..nway good luck noe..

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen ..

    ReplyDelete
  5. mama datang ni, sori dear lambat publish url blog....
    salam perkenalan dari mama.. :)

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama.. :)

    Segmen 1st Mama

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena