...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Tuesday, September 10, 2013

UPSR 2013 : Selamat Berjaya

Malam ahad lepas cermin mata abang Ali patah sebabnya adik Aya terpijak..masa diaorg main...adehhhh..dah la selasa dah nak exam...semalam lepas balik kerja...terus bawak Abang pergi kedai cermin mata...malas dah nak repair cermin mata tu...sebab dah banyak kali repair...so beli je yang baru...Abang yang pilih...nasib baik la kedai tu ada stock untuk power Abang...maka cepat la siapnya...7 lebih malam pergi buat cermin mata...sebelum 8 setengah dah siap...aduhhh...lega...risau kalu dia tak ada cermin mata masa exam...

spectacle
Inilah Cermin Mata Baru Abang


Abang memang suka sungguh dengan cermin mata baru ni...sebab masa repair tu dia dah berminat dengan cermin mata ni...akhir nya tercapai juga..



Pagi ni Abang bangun pukul 6 pagi...dia dah pesan suruh aku buat nasi goreng kampung untuk breakfast. pukul 5 lebih aku dah bangun sediakan sarapan untuk Abang. Lepas solat subuh n breakfast Abang dah tak sabar-sabar nak pergi sekolah. Aku, Bob and Adik pergi hantar Abang ke sekolah...biasanya Bob je yang g hantar. Sepanjang Abang exam, aku kerja dari rumah jer. Untuk Abang...Gud Luck n all the best...semoga Abang dapat jawab semua kertas soalan dengan tenang. 

Kepada semua pengunjung blog aku yang tak berapa ramai pengunjung ni... :)...sape2 yang ada anak yang ambil UPSR...gud luck pada mereka semua. 


18 comments:

  1. semoga abang berjaya..semangat nampak tu...alhamdulillah cermin mata dah siap..

    jgn lupa bca surah al-insyirah...

    ReplyDelete
  2. salam noe,
    Good luck utk abang. Semoga cemerlang dlm pperiksaan yg d dudukinya
    Farish aby akan ambik upsr thn depan

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aby..terima kasih...masa Farish ada UPSR lg ke??

      Delete
  3. gud luck abg ali.semoga dilapangkan dada,diterangkan hai menjawab soalan exam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih puan kutu

      Delete
  4. Good luck untuk abang and semua adik-adik yang ambil UPSR..

    ReplyDelete
  5. moga berjaya yer . In Shaa Allah dgn adanyer doa seorang ibu !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx KA..Insha Allah..

      Delete
  6. Moga berjaya ye abang. Lagi 3 tahun saya pulak yg nebes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih ana...hehehe tunggu je la masanya

      Delete
  7. Gud luck abang.... moga cemerlang
    Rajin mama buat nasi goreng kampung pepaghli subuh tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih aunty okje...
      nak buat camne...dengan mata terpejam tu je campak2kan bahan2 tu...klu x buat...x tenang la plak hati abang tu nk menjawab nanti...

      Delete
  8. good luckk abg.. moga abg dapat jawab dgn baik..amin!
    bertambah ensem dgn spek mata baru...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih aunty atie...dh selamat menjawab pun...dh merdeka...

      Delete
  9. semoga abang beroleh keputusan cemerlang..aamiin

    ReplyDelete
  10. amboihh.. muka nampak bersemangat tu.. good luck abang.. moga dapat keputusan cemerlang.. aminn

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena