...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Friday, October 25, 2013

Keadaan Masa Bujang, Berkahwin dan Bercerai

Assalamualaikum,

Saja nak share email yang aku terima semalam...


Women in three pictures...








Men in three Pictures...




 

20 comments:

  1. kesiannya..tak sanggup nak tengok...man punya kronology memang tenat..he..he..ladies makin cun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...kesian man..

      Delete
  2. kesimpulan nya ..
    klu nak carik women kena yg divorced la yer ..
    yg paling menarik tuh ..
    hu..hu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hepi sunday ,,
      F1 India, motgp jepun ...
      masa F1 india nanti mesti fokus lensa kt celebriti fiem2 hindi, Shah Rukh Khan mesti di tunjuk gambar ..
      klu tengok result qualifying, mesti hari Vettel lg dan sekali gus dinobatkan world Champ ..
      kt jepun nanti pun tk kurang juga ..
      penentu lorenzo dapat kekalkan kejuaraan atau tidak ..
      klu result mcm kt malaysia aru tu,
      Pedrosa no 1, marquez no 2 dan 3 lorenzo,
      tk kan ada peluang utk dia ..
      tp klu lorenzo menang .. masih ada peluang utk dia kekalkan kejuaraan ..
      ada satu lg perlumbaan utk tentukan kejuaraan ..
      alahai .... miss lg ke dua2 race tu hari ni ..
      demi klas pun pasal ..
      hu..hu...

      Delete
    2. hehe..yg divorced nampak lebih matang...tp yg single...manja2 gitu..hehehe

      Delete
    3. hepi sunday...sedang menonton F1 la ni...motoGP tadi tak sempat tengok...Marquez no.1 lorenzo no 2, ...lorenzo masih ada chance...penentu di final race...ini baru bess... F1 sedang berlangsung...nk wat camne...kelas lebih penting...

      Delete
  3. Replies
    1. hehehe...setengah je kut...

      Delete
  4. huhu...sedihnya tgk yg man punya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha...botak terus...

      Delete
  5. Alahaiiii....teruknya men yg divorced...beza sangat ngan women..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. women makin bergaya gitu...

      Delete
  6. Assalammualaikum...alyadian,

    gambar nie bermesej... ada maksud tersurat dan tersirat...hehehe

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam Selim,

      hehehe..fikir22 kan lah...

      Delete
  7. haha tersngatlah betul..takde sape boleh nafi..nice pictures!

    ReplyDelete
  8. haha....memang kena betul tu dengan keadaan manusia hehe

    ReplyDelete
  9. adehhhhh...skit prut tgk pic nih sbb gelak

    ReplyDelete
  10. huahua.. kelakarlah. amboi, perempuan kalau dah cerai makin cantik macam kat atas tu ek.. sian jugak akt lelaki. maikn kurus yer.. hihi

    ReplyDelete
  11. perempuan klu diceraikan jadi mcm che Ta..glamer gitu...hehehe...kesian lelaki..togel terus tak terurus...

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena