...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Friday, December 20, 2013

Pungutan Pingat Terkini Sukan Sea 2013

Assalamualaikum

Kepada peminat sukan mesti tertunggu-tunggu keputusan terkini pungutan pingat negara kita di Sukan Sea ke 27 di Myanmar. Saya akan cuba masukkan keputusan terkini dari semasa ke semasa. keputusan pingat adalah seperti di bawah.

Setelah tamat Sukan Sea 2013...Inilah keputusan terakhir..



MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA


20 comments:

  1. Replies
    1. gud luck malaysia :)

      Delete
  2. KA x smpaty nak ikut perkembangan sukan sea ni lagi sibuk lg dgn cuti2 hehehe

    ReplyDelete
  3. good luck malaysia..hopefully boleh top three

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm susah je nk dpt top 3 .. :)

      Delete
  4. selalu jugak ikuti prkmbgan suka sea ni...anak2 peminat no satu..
    tahniah utk Malaysia...semoga .terus maju...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo..family noe hampir semua mmg peminat sukan :)

      Delete
  5. Selalu tgk bola je Noe.. pastu nak tunggu acara lari pula nti...hehe..minat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo mesti atie pernah masuk olahraga dulu ni... :)

      Delete
  6. walaupun stakat ni duduk tmpat ke 5..it ok..hope malaysia bleh buat dgn lebih baik..
    go malaysia..

    p/s: saya msukkan blog awk dlm bloglist saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...harap semua atlit negara buat yang terbaik...thx sobri...nanti saya terjah blog sobri plak..

      Delete
  7. dah no 5 okey juga... tapi harap malaysia dapat no. 1...! hihi^^ biasa tengok kat tv1

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah nk dpt No. 1...kecuali malaysia jadi tuan rumah...mungkin ada peluang :)

      Delete
  8. ok la Malaysia tempat ke 5

    ReplyDelete
  9. gd luck utk malaysia yer !

    ReplyDelete
  10. Anonymous4:10 PM

    semoga pasukan bolasepak M'SIA dapat mengalahkan pasukan Vietnam untuk mara ke perlawanan separuh akhir dan seterusnya akan mempertahankan pingat emas! yes!

    ReplyDelete
  11. x sabar nak tunggu game malaysia lawan indon..bola esok.. go malaysia

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena