...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Sunday, December 15, 2013

Semak Keputusan PMR 2013

Assalamualaikum


Keputusan Peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR) bagi tahun 2013 akan dikeluarkan pada 19 Disember 2013. Kepada ibu bapa yang mempunyai anak yang mengambil peperiksaan PMR boleh la menyemak keputusan peperiksaan sama ada pergi terus ke sekolah anak ataupun menggunakan SMS seperti di bawah. Semakan boleh dilakukan bermula pukul 10 pagi pada 19/12/2013


Result PMR 2013



Kepada para pelajar yang berjaya diucapkan tahniah dan kepada yang mendapat keputusan kurang memuaskan...jangan putus asa..perjuangan anda semua tidak berhenti di sini. 

13 comments:

  1. Tahniah buat yang berjaya & jngn berputus asa buat yg beroleh keputusan yg kurang memuaskan. Thanks sharing.

    ReplyDelete
  2. tahniah buat yg berjaya..selamat menyemak keputusan masing2..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti diaorg x sabar nak semak tu..

      Delete
  3. Debaran bt anak knor...moga cemerlang hndaknya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah Knor...moga anak Knor dapat keputusan cemerlang

      Delete
  4. tunggu ajelah resultnya nanti, sama2 kita doakan yg terbaik kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu KA...kita doakan terbaik je utk mereka semua

      Delete
  5. Anonymous2:55 PM

    Kalau nk semak online mcm mana? Semalam kawan sy semak di portal kementerian pelajaran malaysia dan keputusannya terpapat di situ. Betul ke keputusan yg dipaparkan tu? Bukan ke result hanya dikeluarkan pada 19 decembet 2013 ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin boleh semak di SAPS http://alyadina.blogspot.com/2013/06/semak-keputusan-peperiksaan-sekolah.html ...mungkin yang dia tengok result percubaan...tadi check ...mmg x ada ..yg ada percubaan sahaja

      Delete
  6. Anonymous8:20 PM

    Kawan sy check di laman web lp.moe.gov.my/semakan/ di situ mmg tertulis UPSR tapi bila dia taip IC dan angka gilirannya, terpapar ringkasan result dia. Adakah keputusan itu boleh dipercayai atau tidak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous10:31 PM

      kwan aku pun

      Delete
  7. Good luck buat calon2. Mesti berdebar² kan ☺

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena