...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Wednesday, January 22, 2014

Email From Nokia

Assalamualaikum 

Tadi ada dapat email kat bawah ni..daripada

Akun Nokia NokiaAccount-no-reply@comms.nokia.com

Hai alyadina@gmail.com,
Terima kasih telah membuat akun Nokia.
Verifikasikan alamat e-mail Anda dengan mengklik link di bawah ini. Tindakan tersebut bertujuan untuk mengkonfirmasi keabsahan alamat e-mail agar kami dapat menggunakannya untuk membantu Anda memulihkan sandi di masa mendatang, jika perlu.
https://account.nokia.com/acct/verifyEmail?id=66Gh6ad9me&lang=in
Jika dengan mengklik link tersebut gagal, Anda dapat menyalin dan menempelkannya ke browser.
Sekali lagi terima kasih telah memilih Nokia.
Selengkapnya tentang Nokia:Dapatkan aplikasi dan info tentang ponsel Nokia di http://www.nokia.comKenali wilayah di sekitar melalui http://maps.nokia.comPerbarui akun Nokia Anda di https://account.nokia.com

Masalah nya masa bila plak la gue membuat acc Nokia ni... so conclusion nya...ini semua satu penipuan...maaf yer...gue ngak ada masa melayan email ni. Coba lain kali ya.. 

14 comments:

  1. Replies
    1. dah delete kan pun email tu Knor..

      Delete
  2. salam noe ..
    agak2 yg kita tk tau..
    let it be jer ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aby..

      tu la...biar kan je la

      Delete
  3. ada-ada aje dia orang ni ya Hmmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam2 cara nak menipu raudzah

      Delete
  4. Email nak menipu je tu Noe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la....asyik nk menipu org je diaorg ni...

      Delete
  5. Pandai pndi je dia kn. Abaikn je la

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la ana...mmg noe abaikan..

      Delete
  6. aby sambung crite day 5 ..
    kt reply comment noe ..
    org Kuale kena baca ..
    he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...dah baca n komen..

      Delete
  7. sekarang ni macam-macam taktik orang nak menipu.
    ignore je email camtu..huhu

    ReplyDelete
  8. macam2 teknik menipu sekarng ni Noe.. kita kena alert kan....huhu

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena