...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Tuesday, January 28, 2014

Menu Breakfast : Sosej Roll

Assalamualaikum

Bila tengok blog Yatie ...Yatie buat sosej roll...terus teringin nak buat...bukannya apa...tak ada idea nak buat breakfast apa...mula2 nak buat sandwich jer...bila tengok blog Yatie...terus nak buat sosej roll ni...dah lama x buat pun...hasilnya seperti kat bawah ni...abai kan yg hitam2 sikit tu...ini je la breakfast untuk hari ni...

sosej



18 comments:

  1. mmmm.....musim sejuk2 macam nie.....sedap juga sarapan sosej roll nie....kan...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tul tu yan...sedap gak..

      Delete
  2. oklah tu..knor mkn roti cicah air je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. air kosong atau air milo? klu cicah air milo sedap gak tu Knor

      Delete
  3. hihihi..dan-dan terus buat ya Noe...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah atie...hehehehehe...bahan ada...terus buat jer.. :)

      Delete
  4. pagi2..or minum petang dpat mkan kuih ni memang nikmat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah Sobri...nikmat sungguh :)

      Delete
  5. Wah panas lagi tu Noe... memang sedap mengisi perut laparkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekejap je licin yatie... :)..idea sape kan?? yatie ler..

      Delete
  6. mmg sedap ni, anak2 KA mmg cukup suka, makan cicah sos gitu terbaik !

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah KA...cicah sos mmg sedap...noe campur plak ngan mayonis..

      Delete
  7. dapnyaaaaa. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh cuba Nina.. :)

      Delete
  8. pagi ni ank bw bekal sosej yg kecik kecik tu yg ada black pepper. kdg balut ngan roti dorang x nak pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo yg kecik2 tu...sesuai tuk budak2 tu...x kena selera diaorg la tu...

      Delete
  9. lama dah tak buat..... dulu dulu pernah gak cuba...OK jugak kalau breakfast nikan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu sekali sekala buat...mmg confirm habis la..

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena