...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Friday, February 07, 2014

Gambar Menarik

Assalamualaikum

Agak-agak korang sanggup tak duduk macam orang kat dalam gambar ni...kalau aku...rasa-rasanya takkan buat...dah sah2 satu badan rasa sejuk....gayat....tak pun aku takut aku terus pengsan dan terus jatuh ke bawah....eeeee...

Gayat


20 comments:

  1. Huhuhu.... takkan pernah mau ku coba.. keke.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. ngeri kan..

      Delete
  2. tapi cantik tempat tu kan :)

    ReplyDelete
  3. tak nak, mama naik tingkat 3 pun gayat macam hape..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kan plak tinggi camtu kan..

      Delete
  4. no for KA, I gayat ler heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..noe pun gayat

      Delete
  5. memang gayat..mau gigil nih belum2 apa2 dah jatuh kebawah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sama2 la kita

      Delete
  6. hahahaha tak pernah terfikir untuk mencuba

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. OK...insyaAllah AP..sat g noe vote

      Delete
  7. nehe..nehe..nehe...kita ni memang forbia sangat tempat tinggi..tengok kat luar tingat dari bangunan tinggi pun boleh seriau...inikan pulak nak duduk macam tu..tak akan punya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tgk gambar ni pun dh rasa seriau kan...

      Delete
  8. eiii... deno sangat fobia tmpt tinggi sampaikan tengok gambar ni pun dah berpeluh tangan, rasa seriau... itulah penangan fobia deno...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. huh teruk fobia deno ni... :)

      Delete
  9. Ros?.. memang takkan duduk macam tu.. kalau jatuh, tak ke naya?.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...sah naya..

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena