...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Saturday, February 08, 2014

Power Bank

Assalamualaikum

Cas Bateri

Semalam...aku pesan kawan office aku untuk surveykan harga power bank...sebab aku mmg bercadang nak beli....member aku tu nak pergi lowyat...dia ajak aku....aku ni memang la malas nak merayap...dia balik terus letak atas meja aku...adehhh...dah terus beli rupanya...yang lagi bess..dia kasi aku free jer...dia siap tanggal tanda harga...tak payah bayar....memang rezeki di hari Jumaat. 

member siap tanya..."do u like the color?" ..aku jawab .. "of cos i like it.." ... hehehe... "i know u'll like it..most of ur stuff are green"...mmg aku suka color ni...cover HP aku green...botol air aku pun warna ni...

Terima kasih Mr E.


24 comments:

  1. Warna hijau tu sejuk mata memandang, macam tengok daun2 pada pokok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah Mr Noble...tu sbb noe suka hijau..

      Delete
  2. lor kenapa tak mintak dua.. boleh kasi cik jah satu.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..klu tu..dah order byk2..

      Delete
  3. Wow... how kind he is... :D

    ReplyDelete
  4. mama carik pb ni, tapi tak jugak belinya lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la ngan noe...asyik cdg nk beli jer...tu yg baru nk survey harga

      Delete
  5. Waaa.. seronok sungguh dapat free.. alhamdulillah rezeki tu nama nyer :D
    Warna pun lawa sungguh.. huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah rezeki TT...warna faveret tu..

      Delete
  6. nak kena ada juga ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk travel senang kan Knor

      Delete
  7. baiknya kwn tuh... syukur sgt kann.. :-)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..rezeki tu..

    ReplyDelete
  9. baik sungguh kawan tu :) Alhamdulillah, rezeki kan :)

    ReplyDelete
  10. Wah bestnya. Untung dpt kwn camtu. Mmg perlu power bank klw asik ngadap hp je. Klw tidak cepat je bateri kong

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah Ana...masuk apps je..cepat la habis bateri...

      Delete
  11. salam noe ..klu tk suka kt warna tu pun kena kata suka ..
    sbb dah dibagi free ..
    mcm dikata .. rezeki ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aby...hahaha...tul tu aby...dah kasi free kan..kena la kata suka...tp mmg noe suka color tu... rezeki.. :)

      Delete
  12. wh bestnyaaa.... deno takde pun powerbnk

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu rasa perlu baru beli deno

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena