...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Tuesday, February 18, 2014

Tin Minuman

Assalamualaikum




Agak-agaknya, korang pernah terfikir tak apa kegunaan lubang untuk tempat buka tin minuman seperti gambar di atas tu??? Serius aku tak pernah terfikir pun...bila tengok gambar ni...."ooooo...ini rupanya kegunaan lubang tu..." hehehehe....dan tak nak fikir pun masa tu...rupanya tempat untuk letak straw...biasanya letak straw kat lubang biasa untuk minum tu jer....ada kegunaannya rupanya...hehehehe.....mungkin sesetengah korang dah tau kegunaan nya...aku je kut ketinggalan zaman...hehehehe

Apa-apa pun Happy Working...




20 comments:

  1. ha ah lah...baru pasan, pasni boleh praktikkan, takyah tonggeng2 tin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) noe biasa minum tonggeng2 je tin tu..

      Delete
  2. ha ah dr dulu lgi biasa letak straw..mudah utk anak2 minum..lgi satu basuh dulu sblum minum..apa2 makanan atau minuman dlm tin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu knor..sbb kita tak tau tin tu disimpan di mana sebelum letak kat kedai tu...

      Delete
  3. Tahu pun memang tahu tapi kalau kakak janji masuk straw ke dalam tin sedut ajelah Noe... kalau anak kakak memang nak masuk dlm lubang khasnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...noe pun camtu gak...asalkan leh sedut air tu...

      Delete
  4. aby suka minum tanpa straw ..
    teguk gitu jer ..
    he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aby..perempuan je biasa guna straw..

      Delete
  5. dulu kita pun tak tau..tapi bila ternampak ada satu entry ni long time ago, baru tau..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan...baru tau...

      Delete
  6. Ros baru tahu jugak masa member fb post pasal ni.. sebelum ni tak terfikir pun..

    ReplyDelete
  7. Saya pun baru tau sbb kawan yg tegur sewaktu minum air tin hehee.. Nice sharing.. :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...nasib baik kita dah tau kan... :)

      Delete
  8. sy uka teguk tanpa straw..yg pembukak lubang tu mmg kita2 ni jarang guna tu letak straw,dh biasa masuk straw kot lubang yg besar tu..tu macam jakun sikit kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah puan kutu....jakun sikit...dah biasa masuk kt lubang besar je,,,janji masuk air dalam mulut...hehehe

      Delete
  9. X pernah tahu pun. Ooo ye ke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang dah tau...kan ana

      Delete
  10. Mmg tak tau ..
    Selalu tonggang aje hehe Kalai ada straw buh kat lubang jer Selalunya bukan benda tu masuk ke dalam ke Noe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasanya kita tarik ke atas kan...pastu boleh tarik ke depan tuk taruk straw..

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena