...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Tuesday, March 18, 2014

Bosan Melanda

Assalamualaikum

Jam dah pukul 1:35am...noe masih tak tidur lagi...apalah yang dibuatkan lagi tu noe...esok nak pergi kerja...minggu ni melepak kat site jer la...nasib baik member dah book kan visitor parking untuk seminggu...jadi tak ada la subuh hadam nak keluar nak rebut parking. Dah lama sebenarnya tak pergi site...dulu selalu la juga pergi site kat Damansara dengan Port Dickson. Bila kerja dengan syarikat swasta ni biasa la...semuanya kena cut cost. Kalau boleh buat remotely..semua remote jer..

Semoga Allah memberikan aku terus bersemangat untuk melakukan kerja walaupun perasaan bosan sudah menyelebungi diri. Ingat Noe...Kerja adalah amanah...lakukan yang terbaik. 


31 comments:

  1. Kerja jg satu ibadah Cik Senah hehehe
    Kojo lah kito sekueknyo :-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe....kojo jangan tak kojo

      Delete
    2. hahaha...gelaran dari cik bedah...:)

      Delete
  2. Assalam... and morning Noe... smile..smile... smile...!!!! cheer up!! :D
    hahahaha... kojo... kojo... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam...n morning...yeayy...tengah senyum lebo ni... :) thx wafa

      Delete
  3. ok semoga trus bersemnagt utk bkerja,,..

    nissa n inti :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah Sobri...thx..

      Delete
    2. blogwking mlm..

      visa n md :P

      Delete
  4. Kadang2 KN pun rasa cam tu... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. so normal la ni kan...kalau rasa bosan

      Delete
  5. Kerja ni pun macam air laut Noe. Ada pasang dan surutnya cuma sesekali ombak melanda itu yg kena berjaga dan kena ada kekuatan lebih sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kakzakie...sedang mencari kekuatan ni..

      Delete
  6. Semangat...jgn tak semangat ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..akan terus bersemangat..

      Delete
  7. mudah2an dipermudahkan semua urusan yer !

    ReplyDelete
  8. Kdg dtg mood mcm tu..kn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la Knor...mood bosan melanda ni..

      Delete
  9. sabar.. me pun bosan gak nih tp apa nak dikata... kerja kalu tak takde soru... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu yana...bertahan je la... :)

      Delete
  10. Betul tu noe kerja tu adalah amanahkan...kena banyak bersabar. In Shaa Allah dipermudahkan...

    ReplyDelete
  11. Semoga sentiasa diberikan semangat Noe... aamiin.. bab kerja ni di mana2 pun pasti ada dugaannya kan..
    3x inti utk mengurangkan tahap bosan tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih khir...ada juga penawar kebosanan ni... :)

      Delete
  12. haippp
    chaiyok2,,aja2 fighting!
    kekekeke..kemain bg semangat kan,padahal diri sndiri masa nk bgn tu Ya Allah..malas bkn main oii,hehehe kdg2 siap tepikir bila la nk benti keja ni..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.....chaiyok2...terima kasih Cik Aini

      Delete
  13. Sebelum okje berhenti dulu gitulah....okje bukan bosan tapi malas....nak gi krrja je malas tp pergilah jugak srparuh jiwa hehe....terukkan mak orang ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....noe ni pun sama OKje...bosan ada..malas ada...macam2 perasaan ada... sedang cari semangat balik ni...

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena