...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Monday, March 17, 2014

Semak Keputusan STPM 2013

Assalamualaikum

Kepada semua pelajar yang mengambil peperiksaan STPM tahun 2013, keputusan akan dikeluarkan pada 19 Mac 2014. Para pelajar boleh mengambil keputusan di sekolah masing-masing bermula pukul 12 tengahri ataupun menggunakan sms seperti di bawah.


Check STPM Result 2013



Kepada para pelajar yang berjaya diucapkan tahniah dan kepada yang kurang berjaya...jangan putus asa..perjuangan anda semua tidak berhenti di sini.



20 comments:

  1. Ohh dah nak keluar ye keputusan peperiksaan STPM ni ye Noe.... tq sharing info :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah yatie...cepatnya masa berlalu

      Delete
  2. STPM keluar pada 19hb dan SPM esoknya pula (20hb)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kakzakie...selang sehari je

      Delete
  3. sekolah saya takde calon stpm..ade calon spm je..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo..so klu nk ambil STPM kena pergi sekolah lain la

      Delete
  4. Dah nak keluar dah... thanks sharing Noe.. :)

    ReplyDelete
  5. Good luck adik-adik semua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..good luck tuk mereka semua

      Delete
  6. selamat menyemak bagi lepasan stpm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti tak sabar2 diaorg nak semak

      Delete
  7. dahkluar rupanya kputusan..
    good luck smua..
    segi and md :P

    ReplyDelete
  8. ohhh esok lah kan keluar result STPM ni... :D
    Mohon nak share kat fb page sekolah MBTW :D...

    ReplyDelete
  9. thun 2013 ke 2014??ek dh konfius dh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun 2013 la rina... 2014 belum exam lg.. :)

      Delete
    2. eh baru perasan rina...pantas gitu...terima kasih.. :)

      Delete
  10. Yelah ...hati ni STPM keluarkan.....esok SPM pulak....Mak ai seram mak noe!

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena