...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Saturday, April 05, 2014

Senarai Blogwalking

Assalamualaikum 

Noe baru selesai memasukkan senarai blogwalking...kepada kawan-kawan semua...boleh semak di sini. Noe masukkan list itu mengikut komen yang pernah ditinggalkan kawan-kawan di blog noe ni. Namun ada yang dah bertahun-tahun menyepi, ada juga yang tak ada link...jadi susah noe nak jejak semula. Kalau ada nama kawan-kawan yang noe tertinggal...jangan lupa beritahu noe yer...nanti noe akan masukkan dalam senarai.

Tujuan noe buat senarai ni supaya senang noe nak BW...kadang-kadang tu memang terlepas...sedar2...dah lama rupanya tak berkunjung ke blog tersebut. Terima kasih pada kawan-kawan, adik-adik, abang-abang dan kakak-kakak semua yang sudi singgah di blog noe. Noe amat hargai kunjungi korang semua. Walaupun blog noe ni ntah apa-apa..cerita pun tak menarik mana...tapi korang tetap datang jugak. Terima kasih banyak2.


37 comments:

  1. Assalammualaikum...

    insaallah sesama kita BW...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam selim..

      InsyaAllah...terima kasih singgah sini

      Delete
  2. 'blogjumping' kat sini hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe :) jgn jumping sgt kak kam..

      Delete
  3. Cara mcm nih senang nk blogwalking kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah Mimi...tak ada la terlepas pandang

      Delete
  4. Alhamdulillah.. ada juga saya.. t kasih Noe & salam hujung minggu.. :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 khir...& salam hujung minggu tuk khir juga :)

      Delete
  5. semakin mudah la sis nak berblogwalking... he..he..
    digi n ford :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sobri :)..terima kasih sobri :)

      Delete
  6. salam noe ..
    aby bagi satu link ..

    BMW S1000RR X CBR1000 Repsol Street Race,

    very intresting .. tengok street bike race kt street mencecah 300kmj ..
    aby nak transfer kt blog mahupun whatsapp asyik tk jadi ..
    view la link tu ..
    bestttttttttttttttttttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aby... aby tengok yg ni ke http://www.youtube.com/watch?v=51uaFU0m_ZM
      noe tengok yg tu...mmg hebat...selamba 299km...street race lak tu...mmg berani..

      Delete
  7. lupa nak ckp ..
    masuk yg title dia,
    299km, tren durong dong xe ..
    akan jumpa video yg aby maksudkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ni noe x jumpa...noe ada gak tgk yg ni http://www.youtube.com/watch?v=lAANF6q9oAM
      CBR 1000RR.. berdesup terus cecah 299km...nanti aby buat la macam diaorg...taruk video...boleh tengok...bess tu...

      Delete
  8. yeay.. ada dalam senarai.. thanks.

    ReplyDelete
  9. kadang-kadang saya bw ikut nama yang komen di kotak komen,
    sebabnya bloglist saya tak sempat nak update habis,
    btw moga kita saling terus berkunjung ea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum ni noe buat mcm tu jugak tihara.... insyaAllah Tihara....kita terus kunjung mengunjungi

      Delete
  10. Ok noe...lps ni mkin sibuk le trun melawat yew...nk mnabung juga kt sini...bntu mmbntu

    ReplyDelete
  11. nk senaraikan ambik byk masa jugak kan noe..well done..nama sy dh ada..:)

    ReplyDelete
  12. Bravo Petronas ..
    1-2 finish ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah noe tengok tadi...fight jugak tadi...tp mmg susah je nk challenge petronas merc ni....jauh masa diaorg...

      Delete
  13. tq nama KA pun ada juga yer... pasti noe pun ada dlm senari BW KA juga hehehe

    ReplyDelete
  14. termasuk juga dlam senarai.. TQ noe... sama2 lah kita saling BW...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2...insyaAllah...sama2 saling BW

      Delete
  15. Kasihmu ku terima...hehehe...Thanks ☺

    ReplyDelete
  16. Thanks Noe...sambil isi dua tabung di sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r welcome raudzah...

      terima kasih..

      Delete
  17. time kasih... awok pun masuk senarai.... rajin cik noe yeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. idak ler rajin beno...tp akan cuba rajinkan diri

      Delete
  18. Ni yang hari tu Noe tulis tajuk je kan.... tak de isi betul tak?

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena