...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Thursday, May 08, 2014

Badan Tak Sihat..

Assalamualaikum

Dua/tiga hari ni, noe tak berapa sihat...tekanan darah tinggi naik...160/110...telinga pun dah rasa berdengung....doktor tambah lagi ubat lain untuk makan tapi untuk sementara jer...bila dah normal...sambung ubat biasa macam biasa....kepala pun dah sakit...maka nak BW pun kena tangguh dulu...tapi insyaAllah...dah pulih nanti..noe BW jugak...


high blood pressure

20 comments:

  1. semoga cepat sembuh sis...
    lpas blogwalking slalu...
    mnabung utk mnaikkan smngat sis :P

    ReplyDelete
  2. Take Care Noe...Semoga cepat sembuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dah ok ni...terima kasih raudzah

      Delete
  3. Extra take care tau Noe...
    moga cepat sembuh ya..:)

    ReplyDelete
  4. hai..kita 2 hari badan tak berapa sihat tapi blog hadap dengan tak jer. ni baru up balik semoga cepat sembuh

    ketuk ribena ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. moga suri cepat sembuh....terima kasih suri... :)

      Delete
  5. Semoga Noe cepat sembuh... bila dah sembuh nanti... jangan lupa PM detail untuk cenderahati dari KN tau... Take care.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...dah sembuh ni...OK...noe dah PM KN..

      Delete
  6. Tinggi tu Noe....mungkin sebab tak sihat kot...cubalah minum cincau...diaorg kata bagus utk darah tinggi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..sebelum ni ada gak ambik cincau ni...nak kena beli lagi...terima kasih OKje

      Delete
  7. Wah... 160/110 ... macam tinggi betul... kena banyak rest jugak tu... salah makan ker? anyway... do take care...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin x cukup tidur wafa...tidur x lena je akhir2 ni...thanks wafa

      Delete
  8. Agak tinggi tu Noe.. take care & semoga cepat sembuh ye... aamiin..

    ReplyDelete
  9. Take care Noe.. speedy recovery ya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nurul..alhamdulillah dah sihat ...

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena