...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Sunday, May 25, 2014

Idea: Gubahan Hantaran Murah - Zara Creation

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Sebelum ni noe ada kongsi idea gubahan hantaran dari kawan noe, sesiapa yang belum tengok, boleh terjah di SINI. Kali ini noe kongsi lagi idea-idea lain dari kawan noe ni...Kalau sesiapa yang berminat boleh la hubungi kawan noe di nombor yang tertera di gambar2 kat bawah ni. 

Gubahan Hantaran Pertunangan

Idea Hantaran Purple


Idea Hantaran

Gubahan Hantaran Pertunangan

Gubahan Hantaran

Hantaran Pertunangan

Hantaran Pertunangan

kek kahwin

Kek Kahwin

Hantaran Tunang

Kek Kahwin




12 comments:

  1. simple dan sweet sis...
    mnabung sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sobri..mmg simple..
      thanks sobri :)

      Delete
  2. Macam macam pesenkan Noe sekarang ni.....tak tau mana yg latest.....
    Wah anak awak punya hantaran sok sok sure dpt diskaun tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah Okje...mcm2 design skang ni...tp byk yg simple dah...skang byk main dengan color je...
      hehehe...lambat lg tu OKje..

      Delete
  3. Simple, nampak gojes gitu. Hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah Ismi..simple tapi cantik..

      Delete
  4. pening2.. nnti nk kena pikir bab hantaran plak.. hmm..
    heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...tunggu je masanya nanti...

      Delete
  5. Menarik.. thanks sharing info sis..
    3x lactacyd..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no prob khir..
      thanks tuk khir juga :)

      Delete
  6. simple....... mata kita pun sedap memandang........

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah Yob...simple...serabut sangat pun pening tengoknye

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena