...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Sunday, May 11, 2014

Majlis Kenduri Kahwin

Assalamualaikum

Ini cerita hari ahad minggu lepas, noe pergi kenduri kahwin sepupu bob di Semenyih...dekat jer...yang ni sambut di rumah pengantin lelaki...mak mertua kata kenduri doa selamat...tapi kenduri kahwin meriahnya...siap ada karaoke lagi, YB pun datang......dengan penyanyi-penyanyi Kilauan Emas 2014. Sedap suara-suara mereka tu.

Bila sampai di rumah pengantin biasa la kan...sampai-sampai makan dulu...lepas tu lepak-lepak..kawasan rumah tu luas...dan ada kawasan bawah pokok...memang teduh duduk kat situ...noe lepak jer sambil borak-borak dengan biras-biras.

Layan je la gambar-gambar ni...

Kenduri Kahwin

Kenduri Kahwin

Kenduri Kahwin
Biras-biras

Kenduri Kahwin
Inilah Mak Mertua Noe...Muda kan??

Kenduri Kahwin
Belakang tu la Pengantinnya..

Royal Blue and pink
Yang Ni Pun Sibuk Nak Interframe..

39 comments:

  1. memng muda mak mertua sis..
    sis neo pun maintain lagi looking 20an gitu ha...ha. :)
    mnabung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha 20an la sangat kan...
      terima kasih sobri..

      Delete
  2. seronokkn pergi mkn2...hihh..:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe makan free ikhwan...mesti seronok

      Delete
  3. kita tak done pergi hee sebab ada kerja hua..sedih tahap gaban

    ketuk whisper dua kali heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. x dpt la makan nasi minyak yer...
      terima kasih suri

      Delete
  4. salam noe ..
    kira lagu2 pop yeh2 ..
    asyik berkumandang jer la ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aby...
      eh lagu pop yeh2 kurang...lagu moden yg byk...ehhehe

      Delete
  5. Meriah..Tahniah kepada pengantin. Semoga berkekalan ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  6. Isi dua tabung untuk Noe..

    ReplyDelete
  7. mudanya MIL ko noe..hehehe

    ReplyDelete
  8. Mka mertua nampak muda.. ke memang muda huhuu.. boleh la belajar rahsia dari mak mertua sendiri huhu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. umur dia dah 60an TT...hehehe...tu la..noe kena belajar dari MIL ni.. :)

      Delete
  9. Noe sedondon dengan mak mertua nampaknya hehe...
    Yelah Noe mak mertua Noe nampak muda....
    Noe okje tag Noe tau kalau rasa nak join joinlah yek http://hainomokje.blogspot.com/2014/05/liebster-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kebetulan sedondon...MIL noe mmg nampak muda...cergas lagi...
      OK...insyaAllah...nanti noe join k...

      Delete
  10. ooo cari pot yg redup ye...

    ReplyDelete
  11. Menantu pun nak lawan Mak mentua ni... mana boleh tahan tengok MIL comel ye Noe hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...tu la Kakzakie..jeles dibuatnya :)

      Delete
  12. Kenduri sedara-mara kalau dulu-dulu memang penat sikit. Banyak kerja nak dibantu. Sekarang sejak dah ada katering ni, jadi ringan sikit kerjanya. Boleh spend masa lebih sikit untuk bertanya khabar sedara mara yang kita sendiri jarang nak jumpa :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sylarius...sekarang datang makan jer...x perlu nak tolong dah...boleh relax2..gelak2 ngan sedara mara...

      Delete
  13. kalau saya pergi kenduri kahwin kawan-kawan nak ambik berkat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...elok tu Nick...ambik berkat...mana tau cepat langsungnya kan...

      Delete
  14. Meriahhnyaaa siap ada kilauan mas..
    Mantain ja mak mntua sis..tuan nya pun apa kurangnua..heehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah Cik Aini...berkilau2 la hari tu...hehehe
      Ahh MIL mmg maintain jer...hahaha...tp x leh lawan MIL..

      Delete
  15. Selamat pengantin baru buat mereka. Wah...mak mertua nampak muda lah.

    ReplyDelete
  16. Wahh meriahnya.. Tahniah kpd pasangan pengantin.. semoga sentiasa berbahagia di dunia & akhirat... aamiin.
    Baca promoted content Nuff di sini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah...Amin...
      Terima kasih Khir :)

      Delete
  17. musim kenduri sekarang ni.. heheh

    ReplyDelete
  18. Tang kenduri ni yg paling syok adalah mkn dan berjumpa sanak saudara n kawan2... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah Nora...jumpa sedara mara n kawan2 byk la yg nak dibualkan...

      Delete
  19. seronok kenduri rumah kmpg camni laman luas.boleh sembang2 dibawah rimbunan pokok

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah PK...ada tempat tuk berteduh... :)

      Delete
  20. betul ke mak mertua...bukan kakak ipar ke...hehehe

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena