...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Friday, May 23, 2014

Rumah Kurus

Assalamualaikum Dan Salam Jumaat

Seminggu ni memang noe agak busy...maka nak update entry pun payah..apa ntah lagi nak BW...so pada kawan-kawan semua...minggu ni memang noe kurang BW..InsyaAllah...ada kesempatan noe akan singgah juga melawat korang... 

Ini saja nak kongsi dengan korang gambar rumah kurus...gambar ni noe ambil dari FB kakak noe...ntah rumah sape la ni...tapi menarik...kurus upanya....kurang zat sikit umah ni...orang bujang duduk sorang-sorang boleh la kut...kalau yang berkeluarga macam tak sesuai gitu...tapi kalau ahli keluarga jenis kurus2 ok kut...hehehe...

Rumah untuk kanak-kanak bermain pun sesuai juga ni...sumbat semua mainan diaorg dalam ni...tak ada la letih hari2 nak mengemas rumah...seminggu sekali susun semua mainan tu...hehehe....

Rumah Kurus

31 comments:

  1. kurusnye...tak sesuai utk org chubby hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..mcm noe x sesuai la KB

      Delete
  2. Kurusnye rumah ni. Nak kurus cenni. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...noe pun nk kurus camni gak..

      Delete
  3. eh sim nya rumah ni kan
    tapi cantik la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah tihara..walaupun slim tapi cantik

      Delete
  4. Tapi design dia cantiklah Noe. Kakak terpikat. Kalau nak baring melintang kat rumah atas tu tak muat hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah Kakzakie...design dia mmg cantik...hehehe....kena menegak je la kakzakie :)

      Delete
  5. Slimnya Rumah ni...

    Dutch Lady & DIGI for you..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg slim raudzah...

      terima kasih :)

      Delete
  6. sesuai ke utk org berbdn besar ni....

    tapi cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...org besar tu sorang je duduk Knor :)

      aah cantik

      Delete
  7. agaknya mama ayah dia buat rumah mmg utk main masak2 jjer kot..aduh nam[ak ke dtg cini lagi ni. uh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...nk main masak2 je..hehehe

      Delete
  8. terlalu kurus tapi kalau seorang bujang hidup dalam tu boleh jer kot hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah TT tapi bujang kurus la... hahaha

      Delete
  9. comelnya..dulu pernah berangan nak ade rumah sendiri..tapi dalam pagar rumah mak ayah jugak..sesuai la umah ni..comel jer..

    Tips Atasi Kembung Perut

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah zara..mmg comel...tak apa..nanti zara buat umah camni tuk anak2 zara lak nanti... :)

      Delete
  10. jalan petang heeee lactacyd dua kali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih suri jalan2 petang kat sini...

      Delete
  11. cutenyeee rumah.. mesti tuan rumah selim melim jugak nih..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahaha...harus lah tuan rumah selim melim...klu tak...x muat la nk lalu lalang

      Delete
  12. Wahh kurusnya.. kelakar pulak rumah tu..
    Semoga dilancarkan segala urusan sis.. aamiin.. bw tu boleh bila2..
    3x whisper lg.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sekali tgk mmg kelakar..hehe
      terima kasih khir

      Delete
  13. Mmg kurus hehe...
    kalaulah okje duk rumah ni sure berlaga perut dgn papa zir ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. muakakaka...noe pun sama OKje...

      Delete
  14. orang chubby satu hal.... kena anak ramai??...jenuh dok rumah niiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu anak ramai..kena susun anak2 tu betul2 la...hehehe

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena