...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Sunday, June 22, 2014

Dapat Voucher Parkson dan Kotak Simpan Barang

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Minggu lepas noe dapat Voucher Parkson RM100 dengan storage box. Sebenarnya noe bukan menang apa-apa pun. Kat office noe ni diaorg ada bagi macam point, point ni noe dapat sebab dah 5 tahun perkhidmatan..selain dari itu, point ni pun boleh dapat hasil dari performance macam bos bagi rewards ker...jadi point ni boleh ditukar dengan pelbagai barang.

Sebelum ni kitaorg boleh tukar dengan tunai, tapi sekarang dah tak boleh, cuma boleh tukar dengan voucher atau pelbagai barang yang lain seperti alatan elektrik, kamera, jam dan sebagainya. Point noe dapat 400 lebih jer...jadi noe tukar dengan voucher parkson ni, storage box dan lagi satu peralatan berkebun (yang ni noe buat entry lain). Noe pilih barang-barang ni sebab nak bagi ngam-ngam habiskan point tu. Ingatkan nak beli peralatan elektrik...tapi cancel..


Parkson

Kotak Simpan Barang




24 comments:

  1. Replies
    1. ok la kan...dpd x dpt apa2... :)

      Delete
  2. Wahhh... Kalau dapat kamera, best nih. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kamera kena point banyak la ana..

      Delete
  3. wow.. tahniah..

    ReplyDelete
  4. Okaylah tu...sekurang2 nya berbaloi dan nampak hasil penat jerih kerja kita selama ini ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah Bunda...at least ada la something

      Delete
  5. Wah! Kerja pun ada dapat point jugak. Boleh shopping raya kat Parkson nanti! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah Arol...cadangnya macam tu ler.. hehe

      Delete
  6. Klik Wolksagen dan i smart utk Noe :)

    ReplyDelete
  7. Wahh best... kotak tu pun cantik.. tahniah sis.. :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah rezeki tu Noe..

    ReplyDelete
  9. promoted content & astro for you..

    ReplyDelete
  10. bestnya dapat voucher...

    ReplyDelete
  11. okje suka kalau dapat storage box tu....Tujuan utama sebab nak menyimpan barang yg sayang nak buang hehe...Padahal dah tak de gunanya pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sama la kita OKje...klu boleh segala benda nk simpan...sayang nk buang :)

      Delete
  12. Wow bestnya. Baucer tu boleh shopping kan. Kotak tu boleh simpan barang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah la..boleh la shopping sikit..hehehe

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena