...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Saturday, June 21, 2014

Selamat Berhujung Minggu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Apa aktiviti korang hujung minggu ni?? Hari ni anak perempuan noe sekolah...Bob plak ada training di Bangi...so pagi-pagi tadi hantar Aya dan Bob ke destinasi masing...tengahari plak pergi ambil Aya dari sekolah...petang plak pergi ambil Bob pulak...lepas tu terus jalan-jalan cari makan...dah makan terus balik rumah...lepak-lepak.

Western Food
Chicken Chop

Western Food
Lamb Chop
Cadangnya nak pergi ke Putrajaya tengok pesta bunga...tapi macam tak kesampaian je..Esok Aya ada sukan plak...

Kepada semua Selamat Berhujung Minggu bersama keluarga. Semoga ceria semuanya. 


14 comments:

  1. Lamb chop tu mmg menyelerakan... feveret tu.. best2.. :) :)

    ReplyDelete
  2. Selamat berhujung minggu Noe..
    Anak akak pun sekolah hari ni.. konon mlm ni nak tengok bunga api Kat Floria tu.. tak jadi semuanya penat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak Yatie...letih la plak nak ke sana...

      Delete
  3. Tak tahannye tgok lamb chop. Perghh..kecur air liur. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...apa lagi...menu lamb chop la hari ini Ismi... :)

      Delete
  4. Salam hujung minggu Noe..Ahad yang relax ni..nway melting tengok menu breakfast noe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hujung minggu...x leh nak relax sgt raudzah...hehehe

      Delete
  5. Another enfagrow untuk hujung minggu..

    ReplyDelete
  6. lama dah tak pekena western ni noe sedapnya weyh kecur kita.....kat mana ni Noe...
    Anak Okje ada sukan semalam...hari minggu biasalah mengukur jalan jugak .....hehe
    Tulah TLBD ajak gak gi Floria tu dia kata nak tengok kucing, ada ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini kat area Keramat OKje...jauh mencari makan...
      tak pasti lak kucing ada ke tak sbb noe pun x sempat nak pegi..

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena