...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Thursday, July 24, 2014

Maklumbalas Dari Tuan Punya Kereta

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Kalau korang baca cerita noe sebelum ini (Baca Di SINI)...noe dah terlanggar kereta orang...malam tadi tuan punya kereta telefon noe...perempuan cina...sebelum tu noe duk tertunggu juga  telefon tu berbunyi...risau juga...mana tau dia demand macam-macam ke....siap berdoa agar lembutkan hati orang tu...hehehe

masa balik dari office...tengok kereta tu ada lagi....malam baru noe terima call dari tuan punya kereta. Alhamdulillah...dia kata calar sikit jer...tak perlu bayar apa-apa. Sebelum tu noe minta maaf la banyak-banyak dengan dia. Ye la kereta orang kan...tak ada calar2..tiba2 ada calar pulak. Nasib baik tak kena bayar apa-apa. Dah la nak raya kan. Syukur sangat-sangat dapat tuan punya kereta yang bertimbangrasa. 

10 comments:

  1. mujur tak pape... dan baiknya org tu ... alhamdulillah.. nak rayakan..

    ReplyDelete
  2. Klu kna kereta kiki lala tu..kompom noe famous amos...

    ReplyDelete
  3. sekarang ni kena behave sikit.. kan ada yg merakam plk.. x leh mengamuk2..
    syukurlah, jenis tak berkira sangat..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..syukurlah kalau cam tu..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..syukur. Siyesly ana plg takut kalau terlanggar kete cina. Sbb diorg gila klaim insuran.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah ada toleransi disitu Noe.. kalau tidak jadi kes KIKI lah pulak ehe :)

    ReplyDelete
  7. Berkat Noe jujur tu dia relakan. Kalau tak mahu dia menyumpah..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  9. Nasib baik owner cina klau owner melayu x mgkin dia nk lepas camtu je kan. Alhamdulillah itu pun dh d kira rezeki

    ReplyDelete
  10. Syukur alhamdulillah, tiada apa2 yg lebih memburukkan berlaku...

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena