...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Tuesday, September 30, 2014

The Versatile Blogger Award

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

The Versatile Blogger Award...Jangan tak tau...Noe antara yang tersenarai ...hahahaha... Sebenarnya noe telah di tag oleh blogger yang budiman dan hardworking iaitu Khir Khalid. Kalau korang nak tau...Khir Khalid ni bukan sahaja seorang blogger malah merupakan seorang motivator sosial yang popular...kalau korang nak tau lebih details dan nak baca tulisan Khir ni boleh terjah di blog Khir di SINI

Terima kasih pada Khir sebab sudi tag noe.

The Versatile Blogger Award

Rules: 
Thanks the person who nominate you
Provide a link to the person’s blog
Write 7 facts about yourself
Nominate 15 blogger to the Versatile Blogger Award

Jenuh nak fikir 7 fakta pasal diri sendiri ni:-

1. Seorang yang agak panas baran...itu dulu la...sekarang dah kurang panas.. :)
2. Suka sukan...bila masa Sukan Asia sekarang ni..noe sanggup sehari suntuk mengadap sukan jer...siaran ulangan pun layan..
3. Peramah..betul ke?? biasanya mula-mula mesti orang kata noe sombong...hehehe..belum tegur belum tahu ..ok..
4. Suka berangan .. apa la yang kau angan kan tu noe?? berangan dapat RM8 juta ok tak??? :)
5. Suka kehijauan..tapi bila masuk hutan...pacat pun geli...jerit satu alam...
6. Berfikiran positif ... kadang kala kena fikir negatif juga kan...
7. Bob cakap noe kelakar...hahaha...fakta ke auta ni??

Fuhhh lega...dah selesai...

Ni nak tag sape la plak ni...noe tag je la yer...korang nak join atau tak...x kisah...ikut kelapangan masing-masing

Ismi Ana, Tihara, Ros_Reeza, Knor, AtieYusof Family, Vee Sandi, mama maman aka yana,  Puan Kutu, Fizalinolie, ibu lala, Jari Manis, Farah Waheda Wahid , Petak Bunga, Kesuma Angsana, Belog Santai

Kalau sesiapa nak join...join jer...tak ada larangan...hehehe...



11 comments:

  1. Kelakar ye Noe?? hehe... tak sangka...
    atie dah join ni Noe.. boleh baca sini http://atieyusoffamily.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...terima kasih sbb join..

      Delete
  2. Baca panas baran tu mcm xpercaya pulak... haha... takkan la barankan... sbb yg last tu ada sifat kelakar.. hehheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...bila time angin kus2...baru kuar baran tu...hehe

      Delete
  3. panas baran vs kelakar gitu yea :)
    aikk, nama kita pun ada kat situ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe
      aah ..saja tag tihara... :)

      Delete
  4. Panas baran? Macam tak caya jer...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheehe...nape lak x caya fiza? hehehe

      Delete
  5. Panas baran mesra versatile mcm tu eh sis ehehee.. T kasih sis sudi menerima anugerah ni.. semoga terus kelakar ye.. :D :D
    Sime darby lagi... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...terima kasih khir :)

      Delete
  6. Tag .. jangan tak tag... hehehe

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena