...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Friday, October 03, 2014

Kerja Dari Rumah Dan Balik Kampung

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Nak tau entry ni dibuat pada pukul berapa??? Sekarang ni pukul 5.31am. Hari ni noe tak perlu ke pejabat sebabnya hari ni Kerja Dari Rumah je....itu pun setengah hari ... lagi setengah hari noe ambil cuti yang company bagi untuk festival leave. Masa hari raya puasa itu hari noe tak ambil cuti setengah hari ni...Raya Haji baru ambil...menjelang tengahari mungkin lepas jumaat noe terus pergi ambil Abang Ali di Teluk Intan kemudian terus ke kampung Noe...Yahoooooooooo


Rumah Felda
Tak sabar nak masuk rumah ni... :)
Hari ini bob pun cuti....tapi dia nak settlekan hal2 di rumah mak mertua noe dulu...nak g ambil kambing yang dah ditempah kemudian hantar ke sana. Harap-harap cepatlan selesai...selesai cepat....cepat la gerak ke Perak. Noe cadang mungkin lepas Solat Jumaat gerak balik. Bukannya apa...takut terperangkap dalam kesesakan jalan raya plak.

Ada ke member2 yang balik ke kampung hari ini??? Ke ada yang dah sampai ke kampung??? Orang Pantai Timur mesti ramai yang balik kampung kan??? Orang biasa kata kalau kat Kelantan meriah sambutan Hari Raya Haji nya. Kalau kat kampung noe ni memang kurang meriah sikit la...

Apa-apa pun selamat bercuti semua. Yang balik kampung tu...berhati-hati di jalan raya...dan semoga selamat sampai ke destinasi masing-masing.



32 comments:

  1. selamat bercuti..selamat menyambut Aidiladha...
    klik iriz utk tuan rumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Kam...Selamat Menyambut Aldiladha

      Delete
  2. Yang penting dpt balik kampung kan cik noe.. amboi suka sangat yer.. 😊
    raya haji kawasan pantai timur je yg meriah.. kita yg kat kl ni lg boring hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. balik kg tu yg penting cik jah...hehehe...sian klu raya kt KL...tp bess..kurang sikit kete

      Delete
  3. Selamat bercuti Noe...Kita pun nak balik kampung kejap lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. slmt bercuti...hati2 di jalan raya raudhah

      Delete
  4. seronoknya dapat balik kampung ...hati2 dijalan raya

    ReplyDelete
  5. cuti tapi mcm tk cuti jer kn..
    msk apa lh rsya ni ye..

    selmt blik kmpung.. hati2

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah Knor...byk halnya...lg letih...
      masak rendang la knor

      terima kasih

      Delete
  6. Betul Noe, Kelantan-T'ganu sampai tiket bas nak balik Johor dah habis utk hari semalam. Anak kakak terpaksa balik naik flight. Itupun Mas & Airasia pun habis. Dia balik naik Firefly.. nasib baik.

    Kakak tak balik kg sebab org kampung yg dtg rumah kakak. Kami buat korban sama-sama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik masih ada tiket...

      wahh...meriahlah umah kakzakie...selamat berkorban kakzakie...

      Delete
  7. selamat hari raya kak noe suhaimi... btw, giveaway souvenirs saya dari PARIS tuh, belum habis lagi sebenarnya...sampai hujung bulan 10, 28hb oktober... jemput ye join... jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. slmt hari raya aisya...ooo ye ke??? hehehe...ingatkan dah habis...terus cancel tadi...insyaAllah nanti akak join...

      Delete
  8. Selamat bercuti dan Selamat Hari Raya Aidil Adha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya aidiladha Azlealee

      Delete
  9. Slmt bercuti & salam Aidiladha buat sis Noe sekeluarga.. :)

    ReplyDelete
  10. Selamat bercuti.. hati-hati balik ke kampung nanti.. dan selamat hari raya Aidil Adha.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...pergi balik selamat faarihin... selamat hari raya Aidil Adha

      Delete
  11. salam noe ..
    selamat bercuti .. hati2 dijalan raya ..
    moga selamat balik dan kembali ..
    selamat menyambut iduladha ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aby
      alhamdulillah...selamat semuanya
      selamat hari raya Aidil Adha aby..

      Delete
  12. selamat hari raya Noe

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya watie...

      Delete
  13. Salam Aidiladha...
    Idah raya di KL pun meriah juga Noe... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidil Adha idah...
      kalau meriah..bes la.. :)

      Delete
  14. Sy x blk kg kak. Ry kat gombak je. Kat perak akk ry kat mana. Sy pun org perak kak.

    Kak kan best klw all d time boleh buat keje kat rumah je. Dtg opis klw ada hal tertentu je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak raya kat sungai siput (u)

      mmg bes kalau keje dari umah sepanjang masa...x ada la nk redah jem

      Delete
  15. Hamooi...suknya dapat balik kampung hihihihi
    selamat hari raya korban ye..buat korban ke tahun nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya korban JM...tak la JM...insyaAllah tahun depan kalau usia panjang :)

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena