...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Friday, May 01, 2015

Burger Bakor / Bakar Downtown Cheras

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Korang semua pernah makan burger bakar? Mesti pernah kan... noe kalau nak pekena burger bakar mesti akan terjah ke Burger Bakor Downtown Cheras... korang pernah pergi Downtown Cheras?? Downtown Cheras ni berdekatan dengan Velodrom Basikal.. nanti sape2 yang terjah ke Downtown Cheras boleh la cuba pekena Burger Bakor ni...Selain burger bakor biasa, kedai ni pun ada jual burger bakor set yang mana kalau yang set burger bersama dengan kentang dan sosej...kalau nak tau menu lain...boleh la terjah ke sana...


Burger Bakar Downtown Cheras

Tengok gambar bawah ni...meleleh sos dan mayonis tu...gambar ambik guna kamera cap ayam...macam tu la gaya nya...kedai ni buka waktu malam jer...sempena dengan Downtown Cheras yang cuma buka waktu malam...


Burger Bakar Downtown Cheras


Burger Bakar Downtown Cheras

Bersebelahan dengan Burger Bakor ni, ada Nasi Kukus/Nasi Lemak Ayam Dara...noe pernah cuba...pun sedap juga...so kalau korang tak nak makan burger, boleh la merasa Nasi Kukus / Nasi Lemak tu...Bila dah sedap...kena la kongsi dengan kawan-kawan kan...mana tahu kawan2 dah tak ada idea nak makan mana...ha...boleh terjah ke sana....



Burger Bakar Downtown Cheras


18 comments:

  1. cuti2 mkn burger pun sedapp ni...
    nasi lemak pun sdpppp noe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah knor..kdg2 bosan asyik makan nasi biasa...sekali sekala kena tukar selera

      Delete
  2. masya Allah sedapnya kak
    rasa nak pi terjah tapi jauh sangat lah
    dari Pahang ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sedap Tihara...tak per...datang KL nanti leh la singgah kt situ...

      Delete
  3. saya suka burger dan makan makanan begini sekali-sekala..

    tapi kalau tengok burger makan macam sedap je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekala kena tukar selera HB...

      mmg sedap HB :)

      Delete
  4. Fuhh.. sedap nmpk tu.. sy pernah rasa yg kat Melaka jer noe.. mmg sedap..besor plak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sedap atie :)...ooo besor...sedap...mmg berbaloi makan tu...

      Delete
  5. Fuh terbako nafsu tengok bee bako ni..leleh ayaq liuq

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...lap ayaq liuq tu PK

      Delete
  6. Fuhh.. tak tertahan saya tengok.. menyelerakan. Mmg nak kena pergi ni nanti sis.. bestnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...bab makan mesti kena pergi Khir :)

      Delete
  7. mkn sorang x habis nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...kalau akak yg kuat makan ni...mesti habis... :)

      Delete
  8. uiiiii ni betul2 tangkap leleh niii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...mmg meleleh tu anies

      Delete
  9. Seingat okje, sekali jer okje makan Berger Bakar Noe.....terasa mahal pulak , tp sebenarnya sama jer kalau kita makan fast food pun kan...Agaknya sebab terbayang berger biasa tu cuma Rm3 henggit....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...aah OKje..burger biasa lg murah la...tp kecik n tak meleleh sangat....yg ni gedabak...jenis pelahap mcm noe ni...mmg sesuei...hehehe

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena