...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Thursday, November 12, 2015

Buku Kraftangan Felt

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Ada sesiapa yang minat kraftangan Felt? Haaa...buku ini memang sesuai. Buku ini sebenarnya noe beli bulan lepas..harganya baru RM24 je...ini tak termasuk harga pos. Terdapat banyak jenis bunga felt yang dihasilkan dalam buku ini. Malah cara membuat bunga felt tersebut ditunjukkan satu persatu, peralatan yang digunakan .. juga di tunjukkan dalam buku ini. Jenis jahitan dan pola juga ada dalam buku ini. Buku ini pun menggunakan kertas yang berkualiti dan penuh warna warni. Memang menarik.


Felt Book

Masa noe terima buku ini, ada dikirimkan bersama cenderahati (tengok gambar kat bawah ni)...cenderahati ini sebagai cubaan untuk menghasilkan kraftangan felt. Gambar tu dah tak cantik...sbb anak noe dah buka.


Felt Craft
Cenderahati
Sebenarnya penulis buku ni Norliza Samingon merupakan kawan satu tempat kerja noe dulu. Dia memang jenis kreatif. Tahniah Beb...usaha yang tanpa mengenal erti putus asa..akhirnya sudah terhasil. Teruskan usaha k.

Sesiapa yang berminat untuk membeli buku ni, boleh pergi layari laman facebook Sekoci's Craft House.


Felt Book




2 comments:

  1. menarik buku ni Noe.. boleh juga nak beli... :):)

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena