...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Monday, January 16, 2017

Bila Sakit Datang Melanda

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Permulaan tahun baru yang agak tidak berapa bagus untuk noe. Sejak tahun baru sampai di saat ini noe kurang sihat. Demam dan batuk melanda...demam dah tak ada tapi batuk tak nak juga hilang-hilang. Tapi sudah semakin baik...sebelum ini langsung tak ada suara...kalau ada pun suara jantan yang keluar...gerun dengar...batuk sampai terkencing dalam seluar...ish...stress. Sekarang ini suara dah ada...cuma batuk tu ada lagi. Ubat klinik dah ambil 2 kali...kali pertama dah habis semua...ini ambil kali kedua pulak. Doktor kasi antibiotik yang lain pulak. Harap-harap lepas ini pulih la sepenuhnya. Untuk tahun 2017 ini dah 2 kali ambil MC..mmm permulaan yang tak bagus. 

Bila tak sihat...nak buat semua benda pun tak selesa...

nak update blog pun tak selesa...asyik berkongkong jer...
nak tidur pun tak selesa...
nak pergi kelas pun tak selesa...asyik batuk tak berhenti je dalam kelas...sebar virus la plak...mmm...
nak buat kerja rumah pun tak selesa..
nak buat kerja di office pun tak selesa jugak...
semua benda la tak selesa...

Tak apa noe...ni sikit je sakitnya...small matter...


18 comments:

  1. sakit tu kan kafarah dosa.. :)

    ReplyDelete
  2. jgn lupa mkn ubat dengan minum air banyak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah nick..itu lah yg sis buat

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah dah ok pha is

      Delete
  4. Suami kita semalam demam Noe sampailah mlm tadi, batuk pun ye.... Dah hari ni mak pulak yg rasa mcm gatal tekak...
    Moga Noe pun cepat sembuh ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin cuaca hujan panas sekarang ni...ramai yg demam dan batuk...dah berjangkit la tu okje...
      alhamdulillah...noe dah sembuh okje..

      Delete
  5. masih x ber-update nmpaknya blog ni.. masih sakit? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ok pha is...baru nak mula update lepas...terima kasih berkunjung ke sini pha is..

      Delete
  6. Semoga dah kembali sembuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Bunda...dah sembuh seperti sedia kala

      Delete
  7. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan... thx dan blogwalking ke sana.. k

      Delete
  8. harap2 akk dah sembuh masa saya taip ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah sembuh anies...terima kasih

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena