...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Monday, April 08, 2013

Moto3 2013 Grand Prix Qatar - Zulfahmi Khairudin

Tahniah kepada pelumba Moto3 Malaysia Zulfahmi Khairudin kerana telah berjaya mendapat tempat ke 6 dalam Grand Prix Qatar 2013 yang berlangsung sebentar tadi. Perlumbaan ni dimenangi oleh rakan sepasukan Zulfahmi dari pasukan Red Bull KTM Ajo iaitu Luis Salom. Zulfahmi menduduki tempat ke 11 dalam peringkat kelayakan semalam. Tahniah kepada Zulfahmi kerana berjaya mengharumkan nama Malaysia.

Moto3

12 comments:

  1. tahniah zulfahmi.malaysia boleh!

    ReplyDelete
  2. Puan Kutu -> yeay malaysia boleh..

    ReplyDelete
  3. Tahniah Zulfahmi..moga nama Malaysia terus harum di mata dunia..:)

    ReplyDelete
  4. salam noe ..
    yup tahniah kt zul ..
    tp yg paling best mestila the return of the doctor, velentino rossi ..
    dapat tempat ke 2 ..
    lps frust 2 musim dgn Ducati .. balik ke Yamaha ..
    1st race dan dapat tempat ke 2 ..

    klu aby ulas ..
    mau berjela panjang nya nanti ..
    hu..hu...

    ReplyDelete
  5. Atie -> yer atie..terus harum semerbak :)

    Aby -? salam..hahaha...klu aby yg ulas dah boleh buat karangan 650 patah perkataan...kut2 lebih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu psl motogp dan F1, jgn kn 650 muka, 20 lembaran kertas A4 dgn spacing 1.0 blh di buat dlm masa 24 jam. Siap isi padat, klu asignment garenti A+.
      Huhu

      Delete
  6. tahniah buat dier, moga terus maju jaya kan

    ReplyDelete
  7. Aby..hahahaha...sah terror..bukan A+ je...A++ lagi...semua info dalam memory ..tunggu masa nk keluar je tu...

    ReplyDelete
  8. Kalau bab motor dgn apa2 melibatkan litar ni, memang serah ajelah kat Aby tu.. memang result dia cemerlang gemilang terbilang...

    ReplyDelete
  9. Noe/mFm ..

    jgn lupa ..
    ujung minggu ni ..
    Chinese F1 GP ..
    kali ni memang tk dapat tengok live .
    sbb ada klas ..
    Australia, China dgn Malaysia buat masa siang ..sbb wktunya lebih kurang Malaysia ..
    cukup la ponteng masa sepang GP hari tu ..

    ReplyDelete
  10. KA -> ya betul..moga dia maju n terus maju :)
    MFM -> mmg betul..skang ni bila tengok TV ada racing motor/kereta..terus ingat Aby ..hehehe
    Aby -> dah tengok...hehehe..sian..klas diutamakan...
    PC -> yer..tahniah tul zulfahmi..

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena