...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Thursday, June 27, 2013

Semak Keputusan Peperiksaan Sekolah Rendah dan Menengah

Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah (SAPS) membolehkan ibu bapa untuk menyemak keputusan peperiksaan sekolah anak-anak mereka secara atas talian. Namun ianya terhad kepada darjah 3 ke atas untuk Sekolah Rendah manakala bagi Sekolah Menengah, semakan hanya boleh untuk Peralihan dan Tingkatan 2 ke atas.  Klik gambar di bawah untuk pergi ke SAPS.


SAPS




24 comments:

  1. Sekolah anak kakak pun dah ada. Tapi utk sekolah dia kena masukkan pin nombor baru boleh tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo....sekolah tu guna sistem lain ke kakzakie?

      Delete
  2. Tadi akak cuba masuk... masih dalam penyenggaraan lagi nOe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo ye ke? semalam noe cuba lepas plak...tak stabil lagi la tu..

      Delete
  3. nak try lah cek yang anak buah nye, tq sis :)

    ReplyDelete
  4. senang dh sekarang.anak2 tk boleh menipu dah..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...x leh nk sorok2 dah report card..

      Delete
  5. dah ada ye...seblum ni sdg di perbaiki..

    hujung jari sahaja..kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang dah nk check ... semua ujung jari :)

      Delete
  6. ok tq dh semak pun hehehe

    ReplyDelete
  7. Boleh cuba sat lagi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba2..jgn x cuba :)

      Delete
  8. baguslah dah ada sistem cmni...senang nak selia anak2! good job:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah senang nk tgk result anak2..

      Delete
  9. tak pernah tahu pun ada sistem ni.. anak tahun depan baru masuk darjah 1... kena take note la ni bila dia darjah 3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo anak nora kecik lagi....tak per...sbg info jer...boleh check online skang

      Delete
  10. Replies
    1. Sistem ni ditutup buat sementara waktu...ada pengumuman kat main page website tu..

      Delete
  11. Anonymous2:03 PM

    x sbr nak tengok kputusan

    ReplyDelete
  12. salam saye cube tengok anak saye tapi cume keluar name,kelas,gurukelas, kotak markah semua koson. kenape ye?

    ReplyDelete
  13. Anonymous3:04 PM

    mcm tak update je.. ke cikgu yang tak update markah? ada certain subjek tak de..

    ReplyDelete
  14. kalau sekolah agama tahun 5 kat ne ekk?

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena