...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Monday, July 08, 2013

Nuffnang - CPUV

Bila orang duk update citer pasal dapat CPUV dari Nuffnang macam 

http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/ 
http://dialoguda.blogspot.com/

 ...jeles gak..sebabnya blog aku ni..tak pernah la dapat CPUV dari Nuffnang..

Dapat CPUV pun untuk blog aku yang lagi satu.... kuihtradisional.blogspot.com ..blog ni tak berapa aktif sangat... plak tu citer pasal resepi dan jual beli kuih...itu pun N3 mmg tak banyak...visitor pun tak ramai...tapi still...Alhamdulillah....rezeki jugak walaupun sedikit.

Cuma kadang-kadang confused gak....camne diaorg select satu2 blog tuk CPUV ni...ikutkan feedback dari nuffnang....100% decision by advertiser...camne blog yg visitor tak ramai boleh dipilih? tak dapek la makcik nak menjawabnya...ada la kriteria2 tertentu kut...




17 comments:

  1. apa2 pn cograts lah cik bedah.. nnt dah cash out bleh belanja makan hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aje cik kiah oiii..

      Delete
  2. tahniah apapun tetap ada rezeki tu yer

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. mmg tak ketahuan la camner diorg pilih nak tepek new campaign nih.. tp kalu dpt kita bersyukur sudah.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah :)

      Delete
  4. Blh ketepikan duit yg dpt tu utk tiket motogp nnti.
    Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..rugi..biasanya hubby yg belanja...hehehe..

      Delete
  5. Entahla Noe. Ikut rezeki kot.UV fiza sehari pun sikit. Tak sampai pun 400.

    ReplyDelete
    Replies
    1. noe pun sikit Fiza..bukannya glemer pun blog noe ni...

      Delete
  6. ahamdulillah... rezeki xkemana

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah...klu ada rezeki tu..masuk gak..

      Delete
  7. Alhamdulillah one..semoga rezeki bertambah nanti ya..nway tahniah k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih raudzah...

      Delete
  8. singgah dtg & wish selamat menjalani ibadah puasa dan mudah2an amalan kita diterima Allah swt hendaknyer !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berpuasa KA..In sha Allah...

      Delete
  9. Samalah kita Noe....oklah tu ada jugak!

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena