...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Friday, August 30, 2013

Pet Shop - Pet Micasa

Assalamualaikum Semua dan Salam Jumaat..

Malam tadi aku pergi pet shop kat Balakong di Taman Desa Karunmas...Aku jumpa info pasal kedai ni masa aku nak cari kandang si Debu...cari kat Mudah...masa mula-mula pergi...melilau gak cari kat Balakong tu...g plak malam hari...kat ceruk rupanya...Semalam aku g mencari makanan kucing kat umah tu...anak-anak komunis (yg 5 ekor tu) dengan makanan Debu....dah nak habis...bila dah sampai tu...alang-alang beli la mainan Debu, pasir tempat poop anak2 komunis tu dengan pasir jenis kristal tuk Debu...pastu beli sikat dengan tempat minuman....

VIP Card Pet Micasa
VIP Card


Kat kedai ni...kalau ada VIP Card..leh dapat diskaun...diskaun tak ada la byk sangat...dalam beberapa ringgit je...kalau dah selalu beli...beberapa ringgit tu kalau di kumpul ... banyak jadinya..aku terus jadi VIP member dengan bayaran RM15...valid untuk semua cawangan Pet Micasa...aku suka beli kat sini...sebab kat sini murah sikit dari kedai Mesra Pet Shop kat area umah aku tu...lagi pun tak ada la jauh sangat dari umah aku tu...

VIP Card Pet Micasa
VIP Card

Kut-kut ada sapa2 yang nak pergi tu...info pasal kedai ni..ada di bawah ni...kut-kut ada kawan-kawan yang tau pet shop yang lg murah...leh la share2...

Pet Shop

11 comments:

  1. mmg tak tahu...tak membela..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x per knor...tima kasih atas kunjungan...

      Delete
  2. Kita suka kucing Noe, tapi malas nak jaga they all. Kalau kat kampung banyak kucing coz my mum memang suka kucing..senang nak jaga pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu nk bela kucing ni...mmg kena berkorban masa sikit...hari2 kena buang poop...hehehe..itu plg penting...kt kampung senang...lepas kan je...klu kt sini leceh sikit...sbb taman kan...

      Delete
  3. Salam noe,
    Aby punya pet shop merata.
    Skrang klu beli pasir, pegi kt sri kembangan. Ada 1 kedai ni dia jual pasir pcking 10 lit , hnya rm 10/ jer. Tp seorang hnya di benarkan ambik 2 bag yg brsamaan 20kg. Meaning rm 20 la. Ambik kira pasir biasa yg 5 litre pun dh belas ringgit, tu dh kira murah. Kualiti pun ok. Satu lg kedai kt ampang. Yg ni depa jual seguni trus.
    Makanan pula kami selalu carik yg 18 litre packing. Beli yg besar trus. Dlm makanan yg bnyak gitu pun, sekali beli tahan seminggu. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat mana pasir murah ni.. info pls.. cikpaton@yahoo.com

      Delete
  4. Yan pun peminat kucing nie.....tapi malas nak membelanya......

    ReplyDelete
  5. KA ni punyer lah takut kat kucing2 ni hehehe

    ReplyDelete
  6. Sy xbela kucing pn walau suka kucing..

    ReplyDelete
  7. Tak membela Noe sebab tu tak ambik kisah hehe

    ReplyDelete
  8. Anonymous11:07 AM

    Tq for your info! =)

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena