...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Wednesday, September 18, 2013

Roti Nan & Tandoori

Ini antara makan favourite aku...Roti Nan dan Ayam Tandoori...Ini semua Bob yang ajar...dulu makan kawan ngan dia...suka sangat bawak g makan roti nan kat Jalan Masjid India..sudahnya sampai tua suka makan benda alah ni...tapi mesti ada sambal hijau tu..kalau tak ada sambal hijau tu rasa tak sempurna...sesetengah kedai tak ada sambal hijau ni..

Cheese Nan

Biasanya aku g makan roti nan kat Ampang...kat area Ampang Point tu...tepi jalan..kat situ kalau roti cheese nan...mmg byk cheese dalam tu...sedap... macam gambar kat atas ni ...cheese nya kat dalam tu...Ayam Tandoori nya pun sedap...tak ada la kering...sesetengah tempat ayam tandoori nya kering...tak sedap...aku dan abang ali dah jadi peminat tegar roti nan dan ayam tandori ni...Biasanya kitaorg g kedai ni...malam2...tengah malam pun ada...suka merayap kan...mmm lazattt..

Tandori Chicken

9 comments:

  1. Kita pun suka makan roti canai noe..tapi mesti ada telur banyak kat dalam tu..roti canai telurlah sebenarnya...Then kuah dia mesti ada sambal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni mesti raudzah mintak roti telur jantan kan...sbb nk telur lebih..

      Delete
  2. Huhu... Pepagi tengok makanan. Terasa lapar. Lagi2 ayam tandoori. Sedap tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...saja nk kasi terliur tu..

      Delete
  3. haaa kalau kata yg kat ampan point tu ai tau kat mana hehe..
    ada 1 lg now, kt medan tuanku pun ada 1 lg tmpt naan cheese mabeles.. deret lotus.. baekkk punya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu dh kaki jalan2 cari makan...mesti tau nyer...hehehe...oo ye ke?? mesti cuba tu...demi makanan akan ku jajap kedai tu..

      Delete
  4. Sedap roti nan Noe... akak suka makan dengan ayam tandori tu :)

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena