...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Sunday, October 06, 2013

Happy Weekend

Minggu baru lepas ni...sibuk memanjang...tak tau la apa yang disibukkan sangat...hehehe...nak update blog pun tak sempat...banyak je benda yang nak dicerita...tp cuba jugak la curi2 masa...nak blogwalking apa ntah lagi...hari ini...baru la nak terjah sana sini...slow2 ...

Apa-apa pun happy weekend semua....semoga bergembira bersama keluarga tercinta...


basikal
Gambar Dari Mr Google

16 comments:

  1. Biasala tuntutan hidup kekadang mls nak update blog tu confirm ada.

    Happy weekend awak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tul tu fiza...hapi weekend..

      Delete
  2. Hepi wek end n hepi watching korean GP. Aby tk dpt tngok. Harini, hari klas

    ReplyDelete
    Replies
    1. ari ni race bess...2 kali safety car kuar..tp vettel x leh lawan....kecuali rosak jer...hehehe...ingatkan tayar dh nk pecah bila ujung2 tu,,..x pecah la plak...hehehehehe

      Delete
  3. Happy wiken jugak kak. Dua hari ni saya kat rumah je sbb en hubby keje. Lg pun x berani keluar sbb bila keluar je anak anak sibuk nak sopping. Bukan tau kita ada duit ke x.

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu hubby x ada...x bess nk jalan2...budak2 mana tau kita ada fulus ke tak...hehehe...

      Delete
  4. mggu lepas pun sy super sibuk..mggu ni baru boleh bernafas sikit.hari ni baru dpt bw..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila dapat bernafas sikit pun....terus BW kan..

      Delete
  5. Replies
    1. Hari khamis..baru sempat nak reply Bunda...tima kasih Bunda

      Delete
  6. Salam singgah Rabu.... sibuk lagi ye tuan rumah?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Atie...dah kurang...boleh la BW ..hehe

      Delete
  7. hehehe hari minggu pun sibuk yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah la KA..hehehe...

      Delete
  8. OKje datang sini dah lepas weekendlah Noe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe OKje..janji singgah...hehehe

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena