...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Thursday, October 10, 2013

Nuffnang - CPUV - Digi Easy Prepaid

Salam semua...


Tadi check Nuffnang, tengok2 ada satu campaign kat CPUV aku...1st time kut aku terima campaign tuk blog aku ni...kalau blogger lain dah berlambak2...hehehe...tak pe...ini je rezeki aku...alhamdulillah..

Bercakap pasal campaign ni...aku ni memang la pengguna tetap Digi...dari dulu lagi...ada pakai sekejap celcom...tak puas hati ngan service celcom...tapi masa pakai celcom tu...Digi line aku masih pakai...pakai 2 line...apa2 pun...aku mmg pengguna setia Digi.





11 comments:

  1. congrats bedah.. mak ni tgh tggu utk oct punya tak lekat2 lg.. hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx cik kiah...hehehe...x per...nanti melekat la tu...

      Delete
  2. Tahniah! Geng... Fiza pun tgh tunggu CPUV untuk bln Oktober :)

    Entah ada ke tidak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah ada tu Fiza

      Delete
  3. Replies
    1. tu la..bukan selalu masuk tu... :)

      Delete
  4. Bagus Noe ...siapbpromote kagi Digi tu ....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...dah pengguna Digi kn...

      Delete
  5. tahniah dear, mama ada ciput je, earning pun suam-suam kuku, meh mama klik sini, supaya kita sama-sama menjana pendaatan..

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena