...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Monday, October 21, 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

Assalamualaikum...

Malam ni aku rajin weh...nak join segmen.. kali ni segmen anjuran mialiana.com...jom usha kat bawah ni..


Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  • Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  • Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

45 comments:

  1. dari segmen yang sama juga :)

    jom tengok segmen buatwanita.blogspot.com (link tu kat main page yer)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal...noe dah terjah ke sana...

      Delete
  2. salam. BW dari segmen yang sama http://jmbelog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html {done follow}

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jamil...done follow jamil

      Delete
  3. akak pulak cukup2 malas nak join GA atau segala bagai segmen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...noe pun malas gak kak kam...tapi ada masa2 la..tiba2 rajin nk bersegmen.. :)

      Delete
  4. Good luck Noe... boleh tambah kenalan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx...aah..secara x langsung leh tbh kawan

      Delete
  5. Moga berjaya :)
    Ros singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  6. Kakak dah nampak Mia dah listkan nama-nama yg turut serta segmen ini Noe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..dah tengok tadi..ramai gak yg join

      Delete
  7. hai..segmen sama, blogwalking here sambil2 nak follow..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal asmar...tima kasih singgah sini..

      Delete
  8. Assalammualaikum...mselim3 datang daripada segmen yang sama.. dah follow sini..

    http://mselim3.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam...tima kasih singgah sini...

      Delete
  9. rajinnya join segmen...gud luck :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut musim je ni...ni time rajin..hehehe..tima kasih..

      Delete
  10. singgah dr segman yg sama
    http://hunyieda.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih Huny singgah sini...nanti noe terjah sana plak yer..

      Delete
  11. BBL singgah dari segmen sama. nak ucap selamat berjaya ya

    recent post : Review Samsung Galaxy Note 3 : Edisi Tengok Sahaja

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih singgah BBL...dah terjah ke blog BBL

      Delete
  12. Selamat bersegmen dan semoga berjaya... datang ziarah dari blog ke blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas kunjungan...salam kenal...done ziarah..

      Delete
  13. Assalamualaikum..
    husna datang ziarah.. dari segmen kak mia juga.. =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam

      Tima kasih Husna singgah sini...

      Delete
  14. Salam~ Zam singgah dari segmen yang sama ~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Zam...tima kasih singgah di sini...

      Delete
  15. datang singgah sini dari segmen yg sama..
    gudluck..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih pha is..

      Delete
  16. singgah petang dekat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih julia...dah terjah ke blog julia...

      Delete
  17. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih singgah sini ayu...dah terjah ke blog ayu..

      Delete
  18. Salam Noe,
    Kak Idah datang singgah dari segmen yang sama.. :)
    Good Luck yer..
    Follower #197
    http://acikidah.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kak Idah..
      Terima kasih singgah...done follow kak idah..

      Delete

  19. singgah dari segmen yang sama
    http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah azman..

      Delete
  20. IM datang sini.
    Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang melawat melalui senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com..

    http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  22. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

    Senarai peserta ada di entri http://www.mialiana.com/2013/10/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist-5.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena