...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Thursday, January 30, 2014

Nasi Goreng Ayam Mamak

Assalamualaikum

Cerita ni 2/3 hari lepas...Itu hari disebabkan kemalasan nak keluar lunch...aku pesan je kat member beli Nasi Goreng Ayam... member aku g kedai mamak...kedai tu plak...jenis nasi kena ambil sendiri....makan kawan aku tak ingat la nak ambik...bila aku buka je bekas tu...mak ai....banyak giler...confirm aku tak mampu nak habis kan...sudahnya aku makan separuh...separuh lagi aku makan masa petang...ini untuk dua orang makan ooo...


Fried Chicken Rice Mamak

20 comments:

  1. nasi goreng kicap .hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb hitam kan nina...

      Delete
  2. wahhh...nampak sedapp lah Noe... suka juga makan nasi goreng ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap la jugak tp mmg meriah :)

      Delete
  3. Memang penuh bekas tu Noe... akak pun tak terhabis sorang ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. telebih penuh tu yatie...dah asingkan ayam tu..

      Delete
  4. tengok je dah tahu sedap ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap la jugak hasniza..

      Delete
  5. banyaknya kak..
    tapi nampak sedap kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)...sedap la jugak tihara...tp confirm byk..

      Delete
  6. Nasi goreng mcm ni,mmng Peberet akak jugak ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb nampak meriah kan..

      Delete
  7. Macam sedap..kalau banyak seafood lagi best..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah raudzah..especially klu udang byk .. :)..peminat seafood la ni yer..

      Delete
  8. bagus juga simpan utk kemudian ..
    tk la terbuang ..
    nampak sedap jer ..
    he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ada la membazir...sayang plak nak buang macam tu.....sedap la jugak aby...

      Delete
  9. Mamak memang pandai masak nasi goreng cara mereka huhuhu...
    nasi banyak dak lelaki suka la hahahha.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...klu nasi banyak baru kenyang...

      Delete
  10. Dah katanya mamak yg buat macam mee goreng mamak pun ye jugak...hehe
    Mmg banyak tu.... nak menghabiskan sekali gus sure semput tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...mengah terus klu nak habis kan...kena 2 sessi la.. :)

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena